Eindelijk kan ik weer zeggen dat het goed met me gaat!

By 11 mei 2018

Eindelijk kan ik weer zeggen dat het goed met me gaat! De laatste 2 jaar heb ik mezelf zo gemist! En nu, na 3 maanden hard werken samen met Linda, mag het resultaat er absoluut zijn.

In het begin was ik behoorlijk sceptisch. In de loop der jaren heb ik, zowel op mentaal als fysiek vlak, allerlei vormen van therapie gevolgd. Steeds werden er wel 1 of 2 issues aangepakt, maar de rest bleef dan toch op de achtergrond aanwezig, tot er weer iets bijkwam en alles weer in alle hevigheid boven kwam. Waarom zou dit dan ineens de oplossing zijn voor alles?

Nu ik het programma heb doorlopen durf ik wel te zeggen dat het traject Creatrix® bij Veeeerkracht het 100% waard is! Waar ik nog wel benieuwd naar ben is hoe het in de toekomst zal verlopen, maar de tijd zal het leren.. Ik hoop dat ook daarin het programma doet wat het belooft en dat je issues en emoties uiteraard nog wel kan voelen, maar het niet meer als zo zwaar gaat ervaren.

Hopeljk kan ik met mijn verhaal vrouwen inspireren ook de stap te zetten, we mogen best wel eens wat vaker aan ons zelf denken in plaats van anderen steeds op de eerste plek te zetten!

Linda bedankt voor je vertrouwen, je eeuwige geduld, je bekwame begeleiding, je absolute gedrevenheid, je vriendelijke glimlach, je lieve woorden, je mooie complimenten en dat je er altijd voor me was!

× Hoe kan ik je helpen?