Wat heeft Veeeerkracht je te bieden?

Veeeerkracht biedt dé methode om snel, eenvoudig en voor altijd je negatieve emoties en belemmerende overtuigingen los te laten

Begin met een gerust hart aan de rest van je leven!

Veeeerkracht biedt dé methode om snel, eenvoudig en voor altijd je negatieve emoties en belemmerende overtuigingen los te laten

Rouw kost tijd!

Je weet het maar intussen is er enige tijd verstreken… Het lijkt er niet beter op te worden en je vraagt je af hoe veel langer het nog moet duren… Je hebt al van alles geprobeerd en toch blijft het verdriet groter dan je goed doet. Je stokt in je dagelijks leven en daardoor staat het verlies voorop, je baalt van jezelf, je relatie loopt niet zo lekker en je voelt geen bezieling meer voor je werk. Dit alles bij elkaar opgeteld denk je, hoe kom ik hier nou nog uit?

“Tijdens mijn sessies bij Linda heb ik nieuwe inzichten over mezelf gekregen. Het zetten van stappen is nu makkelijker en ik weet ook beter wie ik zelf ben en wat ik wil. Erg interessant vond ik de werkwijze en de theorie die hieronder zit.” A.

Merk je dat je vast loopt en zit je hoofd bomvol gedachten en emoties als:

  • Verdriet
  • Ik ben niet goed genoeg
  • Jaloezie
  • Het lukt me nooit
  • Onmacht
  • Pijn
  • Boosheid

“Ik heb dingen voor het leven geleerd en losgelaten. Ik kijk positief naar de toekomst!” Mariëlle

Er is goed nieuws voor je! Ook jij kan weer sterk, gelukkig & veerkrachtig in het leven staan!

Ik help je graag bij jouw 1 op 1 doorbraak die zorgt dat je de beste versie van jezelf wordt. Met blijvende & dierbare herinnering aan wat je hebt meegemaakt. We zorgen samen voor snel, makkelijk, pijnloos en blijvend resultaat.

Voel je welkom voor een fijn kennismakingsgesprek!  Dan kijken we samen – gratis en vrijblijvend – waar jij nu staat, waar jij heen wilt en wat er nodig is om daar te komen. Ik informeer, adviseer en inspireer je graag!

“In de tijd dat ik enorm tegen mezelf aanliep, last had van angsten, onzekerheden en beperkingen uit het verleden, sprak ik Linda. Ik had al zoveel geprobeerd en weer liep ik vast in mijn wens & liefdesrelatie. Meer dan ooit was ik niet blij met mezelf.

Linda stelde me gerust en al snel lukte het om negatieve denkpatronen te doorbreken en mijn emotionele blokkades verdwenen. Zo bijzonder! Na een aantal weken voelde ik me een totaal ander mens.” Claudia

Bekijk het aanbod

Veeeerkracht Sneltraject

Veeeerkracht Creatrix®traject

Veeeerkracht Coachtraject

Veeeerkracht Workshops