Begin met een gerust hart aan de rest van je leven!

Creatrix®

Ook jij bent mooi, veerkrachtig, sterk en energiek! Wist je dat nog niet? Dan is het tijd om dit te gaan ontdekken! De Creatrix®-methodiek helpt je daar gegarandeerd bij.

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is een gepatenteerde methodiek, die in 2012 in Australië is ontstaan en recent in Nederland geïntroduceerd is. Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, en werkt beter dan alle andere methodieken die je misschien kent vanuit de psychologie, coaching of (andere) therapie. Het programma houdt rekening met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, onze hersenstructuur, creativiteit, moederlijke instincten… kortom: al onze lichamelijke, geestelijke en emotionele eigenschappen. Binnen de methodiek wordt alles aangepakt wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven. Creatrix® werkt op basis van een gepatenteerd script, dat tijdens iedere sessie doorlopen wordt. Daarbij dringen we door tot de kern van je issues door je onderbewustzijn in te schakelen. We maken hierbij gebruik van een geavanceerde vorm van visualisatie, die inspeelt op het bewuste/onderbewuste. Hiermee zorgen we ervoor dat je bewustzijn (gedachten) ophoudt je gevoel (onderbewustzijn) te verhinderen, en samen gaat werken met je gevoel. Zo worden je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in overeenstemming gebracht. Dit zorgt er vervolgens voor dat je een diep innerlijk weten in jezelf aan kunt boren, dat je antwoord geeft op je vragen en issues.

Waarom Creatrix®?

 • Reken af met je oude trauma’s en blokkades! Voel je weer opgeruimd, vrij en vol levenslust: begin met een gerust hart aan de rest van je leven.
 • Creatrix® werkt snel en efficiënt: geen lange slepende sessies, maar kort, intensief en resultaatgericht.
 • Creatrix® is duurzaam! Het werkt niet alleen nu, maar biedt een blijvend resultaat.
 • Tijdens de sessie hoef je niet terug naar oude pijnen; je hoeft niet te praten, het proces doet het werk.
 • Creatrix® is er voor alle vrouwen.
 • Als je er 100% voor wilt gaan, werkt het gegarandeerd.

Voor wie is Creatrix®?

Creatrix® is er speciaal voor vrouwen. Vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, die klaar zijn met de onrust die ze voelen, die bij het realiseren van hun doelstellingen steeds weer tegen blokkades aan lopen. Creatrix® werkt voor iedereen. De enige vereiste is dat je zelf écht iets wilt veranderen en daar 100% voor wilt gaan. Veeeerkracht werkt vanuit Schijndel, Noord-Brabant, maar de sessies kunnen ook via Skype of Zoom plaatsvinden.

Hoe werkt Creatrix® therapie

Van zelfhulpboeken tot coaches, therapieën of zelfs medicatie… Misschien heb je al van alles geprobeerd om je negatieve emoties en gedachte de baas te worden. Maar niets bleek te werken, of het effect van al deze dingen verdween na verloop van tijd weer. De reden dat deze methodes geen blijvende verandering hebben kunnen bewerkstelligen, ligt niet bij jou. De reden is dat jij nog niet de juiste methode bent tegengekomen. Creatrix® is die juiste methode: het is dé methodiek die je blijvend van je beren op de weg af helpt! Hoe dat kan? Doordat Creatrix® gebruik maakt van een zestal belangrijke facetten:

 • Genderspecifiek: vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Andere methodieken, zoals de methodes die gebruikt worden in de psychologie, therapie of coaching, zijn gebaseerd op het mannenbrein en -lichaam, en gaan ervan uit dat deze hetzelfde werken als het vrouwenbrein en -lichaam. Creatrix® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen.
 • Compleet: Creatrix® richt zich op je hoofd (ratio), hart (gevoel) én onderbuik (intuïtie). Alleen door alle drie deze aspecten mee te nemen, kan een methodiek voor vrouwen goed werken.
 • Epigenetisch: het is wetenschappelijk bewezen dat jij in je genen de ervaringen van (onder andere) je ouders met je meedraagt. Het is dan ook logisch dat je er zonder epigenetica nooit achter zult komen waar sommige van je issues vandaan komen. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.
 • Veilig: met Creatrix® hoef je je trauma’s, nare herinneringen of ervaringen niet te herbeleven. Zo wordt dit negatieve gevoel ook niet verder verankerd in je systeem.
 • Wederkerig: waar je iets weghaalt (een negatieve emotie, blokkerende gedachte), moet er ook weer iets voor in de plaats komen. Met Creatrix® krijg je voor je negatieve emoties blijvende oplossingen terug, zodat er geen ‘gaten’ ontstaan waar weer nieuwe ruimte is voor negativiteit.
 • Eigen: diep in je binnenste heb je al de antwoorden op je vragen en de oplossingen voor je issues. Bij Creatrix® ga je een diep innerlijk weten aanboren om die antwoorden te vinden. Doordat de oplossing bij Creatrix® uit je eigen onderbewustzijn komt in plaats van dat deze je worden opgelegd van buitenaf, kun je écht een transformatie doormaken.

Veeeerkacht: De Creatrix coach voor jou!

Creatrix® is de enige methode die gebruik maakt van deze zes facetten. Andere methodieken maken gebruik van slechts één of enkele van deze facetten, waardoor een verandering niet structureel of blijvend is. Alleen wanneer we gebruik maken van deze zes facetten, ontstaat een langetermijneffect en een blijvende verandering in je leven.

Wil je meer weten over Creatrix®? Neem dan contact met mij op!