Het Veeeerkracht magazine, met een andere blik op omgaan met verlies en rouw, geeft jou herkenning en helpende tips in een tijd met veel verdriet.
Ik heb 4 krachtige vrouwen mogen interviewen.
Ze vertellen open en kwetsbaar over verlies in hun leven.
Om het taboe te doorbreken en jou een hart onder de riem te steken.

Dit zijn de 4 (of eigenlijk 5) krachtige vrouwen in mijn magazine:

Linda: “Ik heb een missie. Dit is mijn verhaal.”
Aan het eind van het magazine lees je mijn eigen verhaal over het verlies dat ik meemaakte.

Schrijf je in voor het gratis magazine. Vul je naam en e-mailadres in dan ontvang je gratis informatie om het magazine te downloaden. Het is fijn om herkenning te vinden en de helpende tips kunnen jou op weg helpen om het verlies in jouw leven te verweven.

Door het insturen van dit formulier ga je ermee akkoord e-mails te ontvangen. Jouw informatie blijft vertrouwelijk, ik beloof dat ik er zuinig op zal zijn. Het is vrijblijvend en je kan je elk moment weer uitschrijven.

Wil je je verhaal delen, ben je toe aan de volgende stap, wil je heel graag jouw verlies verweven met je leven op een manier waarop de herinnering blijft en je door kan met jouw leven zoals het er nu uitziet. Plan (hier) een kosteloos adviesgesprek.

Wil je meer informatie over Veeeerkracht, het nieuwe magazine, Creatrix®️-programma of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer.
Je kan eenvoudig op de button (Ja, ik neem contact op) hieronder klikken.

Voel je welkom en heb een fijne dag!