Ervaringen met Creatrix en Veeeerkracht

Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen met Veeeerkracht en Creatrix®? Bekijk hieronder de reviews!

In de tijd dat ik enorm tegen mezelf aanliep vertelde Linda vol enthousiasme dat Creatrix® de uitkomst is om mijn leven een positieve wending te geven. Ik had vooral last van angsten, onzekerheden en beperkingen uit het verleden.

Ik was in het begin sceptisch, zou dit dan wel werken? Ik had al zoveel geprobeerd en weer liep ik vast in mijn liefdesrelatie. Meer dan ooit was ik niet blij met mezelf, ik kon mezelf echt haten. Linda stelde me gerust en nam de tijd om mijn issues te bespreken. Ze had altijd een goed luisterend oor en voelde mij ontzettend goed aan! Al snel lukte het me om negatieve denkpatronen te doorbreken.
Ik merkte dat mijn emotionele blokkades verdwenen. Zo bijzonder! Na een aantal weken voelde ik me een totaal ander mens.

Als je er voor 100% voor wilt gaan, jezelf er volledig voor inzet, dan is de Creatrix® methode met de fantastische hulp van Linda, het 100% waard!

Claudia

Wat een bijzondere ervaring heb ik mogen meemaken bij Veeeerkracht van Linda de Vries. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar ik was klaar met een bepaalde overtuiging en dus ook klaar om aan de slag te gaan. Tijdens de behandeling was ik erg ontspannen en Linda was rustgevend en heel duidelijk. De sfeer was goed en veilig waardoor ik mij helemaal op mijn gemak voelde.

Mijn overtuiging is zo goed aangepakt dat ik mij na de behandeling al meteen een stuk beter voelde. Wat bijzonder dat dit op deze manier kan! GEWELDIG. Ook nu, bijna twee maanden later, merk ik dat ik me over het algemeen wat duidelijker reageer, dat ik minder twijfel aan mezelf en wat steviger in mijn schoenen sta. Ik heb ook het idee de dingen beter aan te kunnen. Dankbaar dat Linda op mijn pad is gekomen en dat ik de stap heb gezet om mezelf deze verandering te gunnen.

Ik gun dit iedereen!

M.V.

Een nieuw begin voor Mariëlle!

Aan het begin van haar traject voelde ze onveiligheid, niet sterk genoeg zijn, niet kunnen zijn wie ze echt was en vond ze het moeilijk om haar boosheid te uiten. Haar doel was om dit vervelende gevoel op te ruimen, zich beter gaan voelen en weer echt kunnen genieten, ook voor haar kinderen! Nu ze klaar is, voelt Mariëlle zich rustiger, blijer en gelukkiger! Ze mag zijn wie ze is en weet dat het goed is. Ze kan makkelijker dingen loslaten en relativeren. Mariëlle: " ik heb dingen voor het leven geleerd en losgelaten. Ik kijk positief naar de toekomst!"

Eindelijk kan ik weer zeggen dat het goed met me gaat! De laatste 2 jaar heb ik mezelf zo gemist! En nu, na 3 maanden hard werken samen met Linda, mag het resultaat er absoluut zijn.

In het begin was ik behoorlijk sceptisch. In de loop der jaren heb ik, zowel op mentaal als fysiek vlak, allerlei vormen van therapie gevolgd. Steeds werden er wel 1 of 2 issues aangepakt, maar de rest bleef dan toch op de achtergrond aanwezig, tot er weer iets bijkwam en alles weer in alle hevigheid boven kwam. Waarom zou dit dan ineens de oplossing zijn voor alles?

Nu ik het programma heb doorlopen durf ik wel te zeggen dat het traject Creatrix® bij Veeeerkracht het 100% waard is! Waar ik nog wel benieuwd naar ben is hoe het in de toekomst zal verlopen, maar de tijd zal het leren.. Ik hoop dat ook daarin het programma doet wat het belooft en dat je issues en emoties uiteraard nog wel kan voelen, maar het niet meer als zo zwaar gaat ervaren.

Hopeljk kan ik met mijn verhaal vrouwen inspireren ook de stap te zetten, we mogen best wel eens wat vaker aan ons zelf denken in plaats van anderen steeds op de eerste plek te zetten!

Linda bedankt voor je vertrouwen, je eeuwige geduld, je bekwame begeleiding, je absolute gedrevenheid, je vriendelijke glimlach, je lieve woorden, je mooie complimenten en dat je er altijd voor me was!

Karin

“Tijdens mijn sessies bij Linda heb ik weer nieuwe inzichten over
mezelf gekregen. Het zetten van stappen is nu makkelijker
geworden en ik weet ook beter wie ik zelf ben en wat ik wil.
Erg interessant vond ik de werkwijze en de theorie die hier onder
zit. Mooi is het om te zien dat er ook echt een goede manier is
om te leren met het vrouwenbrein om te gaan en te zien dat het
helemaal niet vreemd is dat je anders denkt dan mannen.”

Anoniem

Een gezellige informatieve avond met leuke weetjes en tips voor thuis! Linda weet op enthousiaste wijze de link te leggen tussen het vrouw zijn en het vrouwenbrein. Puzzelstukjes vallen op z’n plek. Ook leuk om weer eens stil te staan bij je eigen kwaliteiten en valkuilen.

Inge

Ik heb bij Linda de blokkade scan gedaan. Eerst kreeg ik via de mail wat informatie en een vragenlijst 'profilering' om in te vullen en de uitslag werd besproken in het persoonlijk gesprek.

In de uitslag van het profiel herkende ik mezelf helemaal en we hebben het ook doorgesproken en ze heeft het toegelicht. Het blokkadegesprek gaf me veel nieuwe inzichten in mezelf. Het was een fijn gesprek, Linda straalt veel rust en warmte uit en ik voelde me meteen op mijn gemak. Door de vragen die ze stelt en kleine oefening die ze deed, is voor mij een eerste stap die ik kan zetten om verder te komen, helder geworden. Hiermee ben ik ook aan de slag gegaan. Als je meer inzicht wil in jezelf en je blokkades, maak dan zeker een afspraak met haar voor een blokkade scan.

Marja

Linda leeft, met als doel, het leven van mensen om haar heen mooier te maken. Haar talent is het helpen transformeren van vrouwen op een liefdevolle, oprechte en duidelijke manier. Dit doet ze fantastisch! Het past haar, omdat ze open staat voor iedere vrouw die ze tegenkomt, durft te kijken naar zichzelf en haar beperkende patronen en blokkades en omdat ze een hart van goud heeft.
Wanneer je als vrouw sterker op je eigen benen wil staan, je zelfvertrouwen wil vergroten of oude ballast kwijt wil raken, zodat je weer jouw eigen kracht en licht kunt gaan stralen, dan kan en wil ik je graag Linda aanbevelen. Ze zal je liefdevol begeleiden door jouw ontwikkelingsproces en je weer contact laten maken met jouw Zijn!
Heel veel liefde, geluk en overvloed toegewenst.

Marina Minkels

Het Veeeerkracht-Creatrix® bij Linda heeft me de rust en ruimte gegeven om iedere dag opnieuw vanuit mijn eigen perspectief en gevoel te bekijken en puur en alleen vanuit daar te durven handelen.

Voorheen leefde ik vooral in mijn kleine benauwde en gevoelloze bubbel, omdat ik dacht dat ik anders was, niet begrepen werd en daardoor nergens mezelf kon zijn.
Nu bevind ik me nog steeds in mijn eigen bubbel, maar beleef ik het als iets krachtigs en geeft het me juist de ruimte om altijd mezelf te kunnen zijn en mijn gevoelens en ideeën te kunnen uiten.

Creatrix® heeft me letterlijk laten zien en voelen dat alles wat ik wil van binnen al aanwezig is en het alleen maar aan mezelf is om dit op mijn manier naar buiten te brengen.
Hierbij horen fases van experimenteren en het overgeven aan de momenten waarin je aan het dwalen of zelfs ‘falen’ bent, maar besef dat je dit nodig hebt om in beweging te blijven en zo nieuwe manieren ontdekt om jezelf weer op te bouwen.
Hierdoor ga je juist andere mooie vormen aannemen die jezelf doen verrassen en nieuwsgierig maken naar wat je allemaal nog meer zou kunnen."

Lynn

Linda heeft mij erg goed geholpen in het aanpakken van mijn issues. Ze straalt rust uit en was geduldig in mijn proces, wat me erg goed deed en vertrouwen gaf. Ik ben door het traject bij Linda weer sterk & als mezelf in het leven gaan staan. Super bedankt!

M.V.

In oktober 2021 zocht ik Linda op i.v.m. met klachten zoals overrompeld voelen, afkeuring voelen, worstelen met pijn, vertrouwen en boosheid. Iets waar ik vaker coaching voor had gehad, maar net niet de lading dekte om er écht korte metten mee te maken. Mijn business coach tipte mij op Creatrix® en kende Linda.
Het was een heel traject, met veel stilstaan bij mijn gevoelens en gedachten. En aan de hand van een fantasieverhaal werden dan mijn gedachten soort van gereset. Voor en na de sessie was steeds een ijkpunt van dat gevoel/ de gedachte waar we aan gingen werken. Het was verrassend om soms van een 8 (lading) naar een 3 te gaan in 1 sessie.

Linda was rustig en tegelijk duidelijk in haar begeleiding. Dat was fijn en ik voelde mij op mijn gemak, waardoor ik ook echt sprongen heb kunnen maken.
Past Creatrix® bij jou, weet dan dat je zelf ook echt toegewijd moet zijn. Maar het is het zeker waard.
Ik zit nu veel fijner in mijn vel, ik voel mij weer 'in controle', sterk en zelfverzekerd. Zoals Linda omschreef... ik ben open en compleet.

N.

Mijn naam is Iris en ik ben 18 jaar oud. Toen ik begon aan mijn traject bij Linda voelde elke dag als een grijze dag en ik kon elke dag om alles huilen. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en kon nergens mijn plezier meer uithalen. Eerst dacht ik dat mijn problemen niet 'erg genoeg' waren om met iemand te gaan praten of aan de bel te trekken. Mijn moeder zag dat het niet goed ging met mij en liet mij de website van Linda zien en wat ze doet. Dit sprak mij erg aan omdat ik graag van mijn verdriet en pijn af wilde zonder er zwaar of diep op in te gaan.

We hadden als vrij snel een afspraak ingepland en na mijn eerste gesprek bij Linda had ik er gelijk een goed gevoel bij. Na het gesprek dacht ik ook 'dit komt goed, Linda kan mij helpen'. Na een aantal opdrachten die ik van tevoren moest doen, konden we beginnen aan Creatrix®.

Tijdens Creatrix® word je met je ogen dicht in een soort van sprrokje geleid waar de perfecte persoon jouw issues gaat oplossen. Eerst vond ik dit een beetje zweverig en gek klinken maar ik besloot toch om ervoor te gaan. Tijdens alle sessies voelde ik me veilig bij Linda en wist ik dat niks raar was om te zeggen of dat ik mezelf helemaal niet aanstelde. Ze nam mij serieus en dat hadden nog niet veel mensen gedaan omdat ik nog zo jong ben. Ook hadden we elke sessie overleg over wat we gingen doen en werd alles duidelijk uitgelegd. Ik wist dus altijd wat mij te wachten stond.

Het verschil merkte ik eigenlijk direct na de eerste sessie. Ik had een soort deken van rust over mezelf heen gekregen. Sessie na sessie werd dit deken groter en dikker. Mijn dagen waren niet meer grijs maar vol met kleuren en leuke dingen. Ook kon ik weer genieten van alles wat ik deed en was ik weer de blije tiener die ik ook was vóór dat mijn emoties mij overnamen.

Eerst lag ik elke avond te huilen in bed en nu sta ik elke avond een dansje te doen in mijn kamer wanneer ik aan het opruimen ben. Dit was de Iris die ik zo gemist had en ze was eindelijk weer terug. Ik heb hele mooie levenslessen geleerd die ik voor altijd in mijn zak bij me zal dragen. Als ik terug kijk op mijn ervaring met Linda en Creatrix® ben ik super trots op mezelf dat ik het gedaan heb en heb ik er een heel goed gevoel bij.

Ik kan ook iedereen Creatrix® aanraden, want ik gun iedereen dit fijne, rustige en blije gevoel.

Iris

Wow wat een avontuur was dit! Met zo'n mooi eindresultaat..
Ik kan wel zeggen een totale metamorfose in vergelijking tot voor ik met Creatrix® begon.

In eerste instantie was het voor mij moeilijk om me eraan over te geven, maar Linda heeft me daar superfijn in begeleid en me het vertrouwen gegeven.

Creatrix® heeft ervoor gezorgd dat ik o.a. bevrijd ben van mij altijd dom voelen, minderwaardig, bang om me uit te spreken, mezelf echt te laten zien, het altijd op mijn manier willen doen, omdat ik anders bang was dat het niet goed genoeg was en ik door de mand zou vallen. Maar ook het s' avonds bang zijn in huis.. Waar ik voorheen het hele huis controleerde voordat ik ging slapen, val ik nu vol vertrouwen, ontspannen in slaap..
En wat een bevrijding is dat!

Door Creatrix® voel ik me bevrijd van al die ballast en dat is zo'n cadeau! Het heeft ervoor gezorgd dat ik de grond weer stevig onder mijn voeten voel en controle heb over mijn eigen leven. Het heeft me terug gebracht bij mezelf. Ik merk dat ik me nu echt open kan stellen, nieuwe mensen leer kennen en echt van alles kan genieten.

Ik ben zo blij dat Linda op mijn pad gekomen is. Dank je wel Linda, je hebt ervoor gezorgd dat ik nu een nog mooier en vooral gelukkiger mens ben.

Annemieke

De aanleiding dat ik me heb aangemeld bij Linda voor het Creatrix® traject, was omdat ik last had van bepaalde (negatieve) emoties; onzekerheid, moeilijk kunnen loslaten, laag zelfbeeld, altijd het gevoel tekort te schieten naar anderen en niet goed kunnen zorgen voor mezelf.
Mijn verstand en gevoel waren hierbij absoluut niet in evenwicht met elkaar.
Kortom,ik wilde graag een fijnere manier van leven voor mezelf en zag Creatrix® als een cadeau aan mezelf.
Mijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen!
Na 4 sessies met Linda voelt mijn leven lichter, kan ik beter voor mezelf zorgen/opkomen en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.
Ook mijn gezinsleden geven aan dat ik nu meer ontspannen in het leven sta.
Linda is hierbij van grote waarde geweest; Ze is deskundig, positief, bemoedigend en zorgde voor een sfeer waarin ik me volledig kon openstellen voor Creatrix®.
Ik gun iedere vrouw de begeleiding van Linda bij het traject Creatrix®, als een cadeau aan zichzelf!

Liesbeth

"Er is veel meer rust in ons gezin!

Ik was er sceptisch over! Ik heb het met eigen beleving aanvaard. Ik heb het ervaren. Positief. Mijn leven is veranderd. Er is veel opgeruimd. Ben weer vrolijk en zit lekker in mijn vel. Kan sneller beslissingen maken en zit vol zelfvertrouwen.

Linda is een toppertje! Dankjewel Linda"

Evelien