Mijn missie: jou helpen het allerbeste uit jezelf te halen

Over mij

Veeeerkracht is in 2015 opgericht door mij, Linda de Vries. Liefhebber van persoonlijke ontwikkeling en genietend van ons prachtige gezin met twee fantastische kinderen. Mijn passie is het transformeren van vrouwen zodat ze mentaal en emotioneel sterk, gelukkig en gezond worden. Het is mijn doel dat vrouwen ervaren en zeggen: “Linda, jij hebt mijn leven veranderd!” Toen ik Creatrix® tegenkwam, wist ik meteen dat dit voor mij de ontbrekende schakel was in alles wat ik tot die tijd gedaan had. Nu ben ik blij en dankbaar dat ik met Creatrix® het leven van vrouwen blijvend kan veranderen. Doordat ik één op één met hen kan werken, kan ik écht het verschil maken. Ik vond en vind dat geweldig!

Creatrix® Transformologist®

Ik ben een van de eerste vrouwen in Nederland die gecertificeerd zijn als Creatrix® Transformologist®. Daar ben ik trots op, en ik draag het gedachtegoed van Creatrix® dan ook met veel plezier uit. Doordat ik zelf het Creatrix®-proces doorlopen heb, heb ik geen issues meer, en geen lading die ik met me mee draag. Daardoor kan ik jou beter helpen om ook van je issues af te komen. Behalve mijn opleiding tot Creatrix®-facilitator en Women’s Transformologist® heb ik ook een 4-jarige cursus natuurgeneeskunde afgerond. Ik ben dankbaar en gelukkig dat ik elke dag mag doen wat ik doe: vrouwen als jij ook in hun kracht zetten en het allerbeste uit zichzelf zien halen! Deze vrouwen veren op, tonen lef, (h)erkennen hun blokkades en gaan voor transformatie. Ben jij op zoek naar de opwaartse spiraal van zelfvertrouwen, ‘ik kan het aan’, vreugde, genieten, blijdschap en innerlijke rust? Zet de stap naar de verandering waar je al zo lang naar op zoek bent, voor altijd!

Mijn verhaal

In 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Veeeerkracht. In het begin ging ik als een speer: ik had succes, bleef groeien en wist waar ik naartoe wilde. Totdat er een moment kwam waarop ik merkte dat het me niet meer lukte. Ik kon de flow van het begin niet terug krijgen. Wat was er aan de hand? Ik voelde dat er iets miste en zag dit ook terug in mijn inkomsten. Zou ik weer in loondienst moeten gaan? Mijn droom om werken en gezin te combineren en daarnaast een eigen passie te hebben, opzeggen? Ik zou Linda niet zijn als ik op dat moment niet naar mijzelf ging kijken. Hoe kon ik persoonlijk groeien zodat ik anderen hetzelfde kon bieden?

Op dat moment kwam ik Creatrix® tegen. Ik volgde de opleiding en dit veranderde mijn leven compleet. Mensen zeiden vaak: ‘Linda, wat straal jij toch een rust uit.’ Vanbinnen voelde ik onrust, stress en liep mijn hoofd over van zorgen en gedachten. Nu voel ik de rust die ik uitstraal ook diep vanbinnen, met een helder hoofd dat vrij is van ruis. Creatrix® gaf mij een doorbraak die snel en pijnloos voor een blijvend resultaat zorgde. Dat gun ik natuurlijk iedereen! Nu weet ik weer precies waar ik naartoe wil, en dat straal ik iedere dag uit! Creatrix® biedt mij niet alleen de mogelijkheid om andere vrouwen in hun kracht te zetten, maar ook om mijn eigen balans te vinden tussen werk en gezin. Ik ben blij dat ik vanuit huis kan werken en er voor de kinderen kan zijn. Zo doe ik iedere dag wat ik het liefste doe!