Over mij

“Dit is het! Dit is waar ik altijd onbewust naar had gezocht” 

Dit is het! Dit is waar ik altijd onbewust naar had gezocht. In de tijd dat ik vrouwen in mijn eigen praktijk begeleidde naar een betere gezondheid zag ik veel successen maar ook vaak een terugval. En nu zat ik hier bij de opleiding tot Creatrix® Transformologist®, waar ik voor het eerst hoorde hoe onbeschrijflijk sterk onze vrouwelijke hormonen van invloed zijn op ons doen en laten. In positieve maar ook in negatieve zin. En hoe onze, onbewuste, belemmerende overtuigingen ons elke keer weer terug kunnen zetten in oude, negatieve patronen. De oplossing voor de vrouwen die ik begeleidde en stiekem ook voor mijzelf: met die emoties en overtuigingen aan de slag!
Zodat je energie niet opgaat aan je afvragen wat een ander van je vindt, stress of boosheid. Zodat jij in plaats daarvan met heel je lijf kan voelen dat jij goed bent zoals je bent, zonder onzekerheid en piekergedachten.

“Linda leeft, met als doel, het leven van mensen om haar heen mooier te maken”

Hiermee kwam voor mij een eind aan een jarenlange zoektocht. Want, wat wilde ik nu echt? En, waarom had ik er zo’n moeite mee knopen door te hakken, ook al voelde ik aan alles dat het de juiste keuze was? Waarom vond ik het zo lastig om op mijn gevoel te vertrouwen, al die keren dat ik op een keerpunt in mijn leven stond?
Zoals toen ik na jarenlang lesgeven in het basisonderwijs voelde dat het beter was een dag minder te gaan werken. Zodat er tijd kwam voor persoonlijke ontwikkeling met de opleiding tot Natuurgeneeskundig Werker die ik ging volgen. En later, toen ik wist dat ik liever 1 op 1 een verschil wilde maken voor anderen in plaats van jongleren met een groep van 28 leerlingen. Of toen ik, jong als ik begin 20 was, wist dat ik beter een einde kon maken aan die ene huisje-boompje-beestje-relatie, mijn zo verlangde vrijheid te pakken en te gaan reizen.
En vrij recent nog, toen ik afscheid moest nemen van de zwangerschap van ons derde kindje.
Wat was ik toen blij met Creatrix®, want ik wist dat ik te rouwen had, maar het lukte mij maar niet mijn leven weer op te pakken. Het sloeg mij lammer dan lam. Dankzij Creatrix® kon ik korte metten maken met de diepliggende overtuigingen en angsten die door de miskraam naar boven kwamen. Hoewel het verlies natuurlijk altijd bij mij blijft, kon ik hierdoor de rauwe rouw omzetten in een dankbare herinnering. En dat gun ik alle vrouwen!

“Linda straalt rust uit, dat is prettig. Ze is een goed luisterend oor en adviseert, maar niet pusherig.”

Oh, wat was ik als kind al goed in me aanpassen en in voelen wat een ander nodig heeft. Daardoor zette ik mijzelf snel op de laatste plek. Hoewel anderen mij nogal eens zagen als een zondagskind dat nog niks had meegemaakt, voelde het voor mij absoluut niet zo. Ik moest me helemaal op mijn gemak voelen als gevoelig en toch ook wel slim meisje voordat ik me pas echt liet zien. Pas dan kwam er gezelligheid en kon ik zorgeloos genieten van de gelukkigheid. Dit keerde 180 graden toen ik in aanraking kwam met Creatrix®.
Daarom doe ik nu wat ik doe! Ik gun het jou als vrouw ook om jezelf weer helemaal te kunnen vinden. Dat je achteraf zegt: “Dit had ik echt veel eerder moeten doen”, omdat je precies kreeg wat je nodig had. Dat je merkt dat het heel normaal is dat iedere vrouw haar issues en onzekerheden heeft en dat het zo fijn, zorgeloos en licht voelt als dat allemaal weg is!

“Linda is toegankelijk, warm en zeer betrokken bij de vrouwen waar zij mee werkt. Ze pakt gevoelige situaties zeer professioneel op en werkt alles tot in de puntjes uit.”

Afgelopen jaren heb ik tientallen vrouwen, zoals jij, mogen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Allen geven aan dat ik rust en positiviteit uitstraal, mijn klanten op hun gemak kan stellen en ze het vertrouwen geef dat ze het goed doen. Ik zou daar zelf nog aan willen toevoegen dat ik goudeerlijk ben en geen masker op heb. Voor mij is dat essentieel om samen een goede start te maken. En als ik jou dan zie groeien en stralen in de loop van het traject…dan gaat mijn vuurtje branden.

“Zo heb ik Linda ervaren: rustig, goede vragen stellen, lief, analyserend, fijn om mee te praten, zonder oordeel, lef om kwetsbaar te zijn, open, helder, no nonsens en altijd rekening houdend met de ander.“

En natuurlijk doe ik dit werk voor jou, maar ook voor mijzelf. Want, na al die jaren zoeken doe ik nu eindelijk iets waar ik zelf superblij van word. Mijn wens was om mijn werk te kunnen combineren met ons gezin. Dat ik er kan zijn voor de mensen die ik liefheb EN voor mijn klanten. Nou, dat is gelukt.

Met ons gezin wonen we in Schijndel, tussen Eindhoven en Den Bosch in. De kids worden steeds een beetje groter, beide kids zitten op de middelbare. En ik, ik ontwikkel onbelemmerd met mijn gezin mee.

Dus, ben jij die vrouw die heel graag met een gerust hart aan de rest van haar leven begint? Neem gerust contact met me op! Plan hier een kosteloos adviesgesprek in.