Wanneer gaat u hulp inschakelen bij mentale problemen?

Gaat u naar de huisarts om uw mentale staat te bespreken? Spreekt u met vrienden over uw staat van zijn? Vaak gaan deze gemoedstoestanden na enige tijd weer voorbij en kunt u weer verder met uw leven. Maar dit is niet altijd het geval. Soms krijgt u levenslessen waardoor uw leven “in wankel evenwicht” komt te staan. Soms zijn er grote obstakels die ervoor zorgen dat u de veerkracht mist om uw leven weer op te pakken. In deze ‘staat van zijn’ herkent u zichzelf niet en dit brengt u uit uw evenwicht. Het maakt u onzeker en soms gaat dit gepaard met een oordeel over uzelf. Het lichaam zal u signalen geven dat het niet zo goed gaat met uw geestelijke gezondheid, wat kan uitmonden in verschillende klachten zoals:

  • Hoofdpijn;
  • Buikpijn wanneer u wakker wordt;
  • Hartkloppingen;
  • Vermoeide huid in uw gezicht;
  • Stemmingswisselingen.

Vaak zijn de klachten afhankelijk van uw persoonlijkheid. Daarom zijn de klachten rondom uw geestelijk welzijn ook heel persoonlijk. Elk mens is uniek en daarom gaat ieder mens anders om met problemen van geestelijke aard. Toch is er een groot verschil in de manier waarop mannen en vrouwen omgaan met hun problemen.

Gaan vrouwen anders om met hun (emotionele) problemen dan mannen?

Jazeker! Vrouwen houden rekening met alle facetten in het leven en zijn gericht op hun omgeving. Noem het moederlijk instinct. Om deze reden is er voor vrouwen een methode ontwikkeld die Creatrix® wordt genoemd. Een programma dat zich richt op vrouwen. Deze methode / behandeling houdt rekening met:

  • De hersenstructuur;
  • De vrouwelijk cyclus;
  • Vrouwelijke intuïtie;
  • Creativiteit;
  • Moederlijke instincten.

Dit zijn in het kort de lichamelijke, geestelijke en emotionele eigenschappen van de vrouw. De behandeling richt zich voornamelijk op alles wat u bewust en onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven. De behandeling van Creatrix® werkt met een vast gepatenteerd script dat in elke sessie wordt doorlopen. Het onderbewustzijn wordt hierbij ingeschakeld en maakt contact met het bewustzijn. Uiteindelijk gaan het hoofd, uw hart en de onderbuik samenwerken. Deze samensmelting zal uw leven een nieuwe impuls geven en zo hervindt u de veerkracht binnen in uzelf.

Wanneer kiest u voor reguliere zorg of voor particuliere zorg?

Ook deze stap is heel persoonlijk. Betreft uw situatie het hele gezin? Of ondergaat u uw problemen in stilte? De stap naar de huisarts is niet altijd de wens. De redenen kunnen heel verschillend zijn om te kiezen voor een GGZ instelling of het kiezen voor een therapeute / coach. Voor het volgen van het Creatrix® programma heeft u enkel de wil nodig als eerste vereiste om uzelf te willen veranderen. Wanneer u 100% wilt veranderen, dan zal dit dankzij deze Creatrix® methode / behandeling een succes worden.

Wilt u kiezen voor de Creatrix® methode?

Spreekt deze methode u ook aan? Veel vrouwen hebben baat gehad bij deze methode. Waarom? De verandering is blijvend van aard! Ze zitten weer lekker in hun vel en hun creativiteit zorgt ervoor dat zij voor elk probleem een oplossing vinden diep binnen zichzelf. Er zijn geen blokkades meer waar ze tegenaan lopen. Met een vrij gevoel vol levenslust stappen zij door het leven omdat ze hebben afgerekend met blokkades en oude trauma’s. Het resultaat van deze therapie is blijvend! Wat een mooi geschenk voor al het harde werk dat u tot nu toe heeft gedaan voor uw geestelijke welzijn. Linda van Veeeerkracht heeft al veel vrouwen uit Brabant kunnen ondersteunen met deze methode. Wilt u meer lezen over Linda en haar aanbod, lees dan welke methode u het meest aanspreekt. Wilt u meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier. Linda zal dan snel reageren. Natuurlijk kunt u ook bellen met telefoonnummer: 06-10557424. U bent van harte welkom in de praktijk van Veeeerkracht.