Vrouwencoach

Zit je met jezelf in de knoop en weet je even niet hoe je het moet doen op het moment? Voel je je op het moment niet 100% jezelf en wil je liever een grote verandering brengen in je leven? Vliegen er dagelijks honderden vragen door je hoofd of je wel goed genoeg bent en/of je je leven wel op orde hebt? Misschien is het dan een goed idee om met een vrouwencoach te gaan praten. Veeeerkracht helpt je graag om deze vragen te beantwoorden en je te helpen met de stappen die jij wilt maken.

Samen gaan wij kijken naar wie ben jij, wat voel jij en wie wil jij nou eigenlijk echt zijn. Vastlopen in je gedachten is te vergelijken met een speld in een hooibaal. Door de vele emoties, vragen en gedachten zie je de uitweg niet meer en de moed zakt vaak in je schoenen. Onthoud goed, Veeeerkracht helpt u graag en zodra je mij hebt gevonden, heb je zelf stap 1 al gemaakt! En dat is beginnen aan de zoektocht om van de negatieve emoties en belemmerende overtuigingen afstand te doen.

Voel je beter dan ooit!

Niks is fijner dan trots op jezelf zijn. Doelen die je hebt, behalen en nieuwe stappen maken in je leven. Ik ben linda en ik help jou graag met stappen maken, dingen waar je mee vastloopt of dingen die je lastig vind. Ik als vrouwencoach ben er van overtuigd dat elke vrouw baat heeft bij een luisterd oor en weten dat je niet alleen bent. Zo ben je niet de enigste in deze situatie. Vele vrouwen kampen met negatieve emoties en belemmeringen. Je zal ook nooit de enigste zijn die advies opdoet bij een vrouwencoach. Ik zie in jou, net als bij elke vrouw de kracht en potentie die je bij jezelf nog niet ziet. Samen halen we die naar boven. En zorgen we ervoor dat je je beter dan ooit gaat voelen.

Twijfel niet! neem vrijblijvend contact op

Herken je jezelf in deze dingen? Heb je het gevoel dat je opgesloten zit in je gedachtens en emoties? Wil je meer weten wat veeeerkracht voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik ben te bereiken op 06 10557424 of stuur een mailtje naar linda@veeeerkracht.nl. Ook kun je vrijblijvend het contactformulier invullen en dan neem ik Z.S.M contact met je op! Het kennismakingsgesprek is geheel gratis. Bij Veeeerkracht blijft jouw verhaal vertrouwelijk en ik beloof je er zuinig op te zijn!