Rouwverwerking Veghel

Bent u op zoek naar iemand die u bij kan staan in uw rouwverwerking in regio Veghel? Iemand die niet te dicht bij u staat? U vind het moeilijk om het gemis van uw dierbare een plekje te geven? U rouwt en komt niet echt verder? Dan kunt u bij Linda van Veeerkracht terecht met uw hulpvraag. Soms kunt u ook na jaren pas beginnen aan uw rouwverwerking. Soms cijfert u uzelf weg omwille van het verdriet wat u in anderen ziet. Omdat er veel geregeld moet worden voor een begrafenis kan het zomaar gebeuren dat u niet aan uw rouwverwerking toekomt. Het regelen en het verdriet wat u in anderen ziet zorgen ervoor dat u in een overlevingsmodus terecht komt. Dat is een natuurlijk mechanisme waardoor veel mensen en kinderen kunnen doorgaan in tijden die eigenlijk om aandacht vragen.

Hierdoor kan het gebeuren dat u jaren later ineens wordt overvallen door het verlies van uw dierbare. De tijd is gekomen om nu aandacht te geven aan uw verdriet en pijn. Linda van Veeeerkracht kan u tijdens dit proces helpen met het maken van de juiste stappen die nodig zijn. Rouwverwerking is pijnlijk maar met de juiste hulp en ondersteuning kunt u ook weer plezier in het leven krijgen. Iedereen die een dierbare verliest verwerkt dit op haar of zijn eigen manier. Dit is voor een ieder heel persoonlijk. Wacht niet langer en schakel Linda in voor de passende hulp die u nodig heeft om weer gelukkig in het leven te zijn en het verlies van een dierbare een plekje te geven.

Waarom heeft u hulp nodig met rouwverwerking?

Rouwverwerking is voor iedereen anders. Het is een heel persoonlijk proces en ook elk lichaam reageert anders. Waaraan kunt u merken dat de gevolgen van het rouwproces lichamelijke klachten veroorzaken?

  • Gespannen spieren
  • Minder eetlust
  • Veel hoofdpijn
  • Slecht slapen
  • Vermoeidheid

Natuurlijk heeft rouwverwerking zijn weerslag op uw lichaam. Het lichaam gaat net als uw geest door alle fases van rouw heen. Het gemis van een dierbare doet lichamelijk pijn. Linda van Veeeerkracht heeft zich gespecialiseerd in rouwverwerking. Met een aantal sessies kan zij u helpen om uw verlies een plekje te geven met een blijvend resultaat.

Rouwverwerking in regio Veghel

Woont u in Veghel of in de omgeving hiervan? Wilt u graag in de buurt hulp vragen en krijgen? Geen uren kwijt zijn met reizen naar de juiste therapeute? Vraag dan steun bij Linda van Veeeerkracht. Zij kan u bijstaan in deze moeilijke tijden. Wanneer u over de eerste schok van het verlies van een dierbare heen bent, komt het besef van pijn en rijst de vraag of u ooit nog wel gelukkig kunt zijn. Wanneer de pijn te lang aanhoudt en uw leven geen kleur meer heeft, is het tijd om te vragen om hulp. Veel mensen wachten te lang met het vragen van steun in deze moeilijke tijd.

Dat is niet vreemd want de meeste mensen gaan door met het leven en kunnen het verlies een plekje geven. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Kampt u met deze pijn van het verlies van een dierbare? Geef uzelf dan de aandacht en hulp die u nodig heeft. Het leven is immers kort en ook uw leven is dierbaar. Wacht niet langer met vragen om steun en neem dit moment om stil te staan bij uzelf. Er zijn altijd mensen in uw omgeving die u nodig hebben en uw inbreng zeer waarderen. Ook zij willen dat u weer gelukkig wordt!

Contact opnemen?

Neem een kijkje op de website om een beeld te krijgen over hoe Linda werkt en wat zij voor u kan betekenen. Zij werkt met korte trajecten zodat u snel weer de oude bent en u uw verlies een plekje kan geven. Begin met een gerust hart aan de rest van u leven. Wilt u graag eerst even bellen voor wat meer informatie over uw hulpvraag? Op onze website vind u de contactgegevens of u kunt gebruik maken via het contactformulier. Linda neemt dan spoedig contact met u op.