Rouwverwerking Uden

Bent u op zoek naar een deskundige die u kan bijstaan bij uw rouwverwerking?

Bent u een dierbare geliefde verloren en lukt het niet goed om dit verlies een plekje te geven? Heeft u het gevoel dat uw rouwverwerking langer duurt dan normaal gesproken? Blijft het verlies u tegenhouden om uw dagelijkse ritme weer op te pakken? Rouwen doet pijn; geestelijk en lichamelijk. Het gemis van uw dierbare geliefde blijft u bezig houden en zorgt ervoor dat u stilstaat. Deelde u altijd uw zorgen met die persoon die u bijstond in moeilijke tijden? Altijd even langsgaan of bellen wanneer u even wilde sparren? Dan kan het overlijden van iemand die zo dicht bij u stond een groot gemis opleveren.

Het is dan mogelijk dat uw rouwverwerking anders verloopt dan dat u van uzelf verwacht. Uw vertrouweling is overleden en nu staat u er alleen voor. Bij wie kunt u nu terecht wanneer u vertrouwelijk wilt spreken? Neem dan contact op met Linda van Veeeerkracht. Op korte rijafstand van Uden heeft Linda haar praktijk gevestigd in Schijndel. Haar specialisatie is het werken met vrouwen en hun problematiek. Zij begrijpt uw pijn en kan u bijstaan om dit grote verlies een plekje te geven. Rouwverwerking is immers zeer pijnlijk en kost veel energie.

Waarom heeft u hulp nodig met rouwverwerking?

Rouwverwerking is voor iedereen anders. Het is een heel persoonlijk proces en ook elk lichaam reageert anders. Waaraan kunt u merken dat de gevolgen van het rouwproces lichamelijke klachten veroorzaken?

  • Gespannen spieren
  • Minder eetlust
  • Veel hoofdpijn
  • Slecht slapen
  • Vermoeidheid

Natuurlijk heeft rouwverwerking zijn weerslag op uw lichaam. Het lichaam gaat net als uw geest door alle fases van rouw heen. Het gemis van een dierbare doet lichamelijk pijn. Linda van Veeeerkracht heeft zich gespecialiseerd in rouwverwerking. Met een aantal sessies kan zij u helpen om uw verlies een plekje te geven met een blijvend resultaat.

Rouwverwerking in regio Uden

Neem een kijkje op de website om een beeld te krijgen over hoe Linda werkt en wat zij voor u kan betekenen. Zij werkt met korte trajecten zodat u snel weer de oude bent en u uw verlies een plekje kan geven. Begin met een gerust hart aan de rest van u leven. Wilt u graag eerst even bellen voor wat meer informatie over uw hulpvraag? Op onze website vind u de contactgegevens of u kunt gebruik maken via het contactformulier. Linda neemt dan spoedig contact met u op.