Rouwverwerking therapie

Hoe gaat u om met een verlies van een dierbare? Voelt u zich lichamelijk uitgeput. U slaapt slecht en uw heeft geen zin meer in eten? Zomaar een greep van allerlei gevolgen die u kunt ervaren na het verlies van een dierbare. Hoe ga ik om met mijn emoties? Allerlei vragen die u zichzelf stelt tijdens uw rouwverwerkingsproces. Iedereen rouwt op haar of zijn eigen manier. Soms komt u in een situatie terecht waarbij het verlies van een dierbare en het afscheid nemen van deze persoon op uw schouders rust. Dan kunt u niet anders dan de organisatie op u te nemen en het verdriet even terzijde te schuiven.

Dit overlevingsmechanisme is in elk mens aanwezig en zorgt ervoor dat u toch kunt handelen terwijl dit ten koste gaat van uw rouwverwerking. Dit verdriet kan dan soms na jaren boven komen borrelen terwijl anderen het leven weer hebben opgepakt. Dit is niet vreemd. Wel lastig soms als uw omgeving niet helemaal begrijpt waarom u nu juist nu verdrietig bent. Het leven staat stil en u ervaart geen levensvreugde meer omdat u nog niet de tijd heeft genomen om werkelijk afscheid te nemen.

U had het immers te druk met het regelen van de begrafenis en de persoonlijke spullen van uw dierbare die opgeruimd moesten worden. Het overlevingsmechanisme heeft nu plaats gemaakt voor de werkelijke rouwverwerking. Hier mag nu uw aandacht naar toe. U heeft het afscheid voor anderen in goede banen geleid en nu mag u voor uzelf de juiste hulp in gang zetten. Lees verder waarom therapie voor rouwverwerking voor u zo belangrijk is.

Waarom therapie voor rouwverwerking?

Iedereen gaat anders om met rouwverwerking. Dat is ook heel persoonlijk en er bestaan geen regels voor. Er bestaat ook geen tijdslimiet voor hoe u met uw verdriet moet omgaan. Na een tijdje gaat iedereen weer verder met het leven en blijft voor u de tijd stil staan. In dit geval is het prettig wanneer u met uw verdriet terecht kunt bij een therapie die u kan bijstaan bij uw rouwverwerking. Linda van Veeeerkracht kan je in dit rouwproces bijstaan en u steunen om weer verder te kunnen met uw leven.

Wat kan ik verwachten?

Nadat u een kosteloos gesprek heeft gehad met Linda zal zij met u bespreken welk traject zij met u wil doorlopen. Veeeerkracht biedt u een methode aan die snel en eenvoudig toepasbaar is zodat u weer de juiste stappen kunt zetten voor een positieve toekomst. Samen werkt u aan een blijvend resultaat zodat u weer gelukkig in het leven komt te staan. Het gemis van een dierbare is pijnlijk en soms is het ook de manier waarop iemand is gestorven een belangrijk element wat een grote rol kan spelen in het rouwproces. Daarom is het prettig wanneer u naast uw dierbaren die dicht bij u staan met iemand te kunnen praten die wat verder van de situatie verwijderd is. Bij veeerkracht ontvangt u de steun die u nodig heeft en krijgt u binnen een korte tijd weer grip op uw leven krijgt. Linda helpt u in dit rouwproces en zorgt voor een blijvend resultaat. Neem contact op via het contactformulier op onze website en bel Linda. Zij helpt u graag.