Rouwverwerking is persoonlijk en iedereen beleeft dit op zijn eigen manier. De tijd verstrijkt en het lijkt er niet beter op te worden. Soms vraag je jezelf af hoe lang dit nog moet duren? Woon je in de omgeving van Schijndel dat kan je bij Veeeerkracht terecht met deze hulpvraag.

Veeeerkracht richt zich met name op vrouwen die op zoek zijn naar een stukje coaching en graag weer een gevoel van stabiliteit willen in hun leven. Ook als je voor zwaardere uitdagingen komt te staan zoals Rouwverwerking. Afscheid nemen van de mensen die je lief zijn kan een onmogelijke opgave lijken. Veeeerkracht kan je hiermee helpen en bijstaan in dit verwerkingsproces.

Via welke methode kan Veeeerkracht je helpen met rouwverwerking?

Soms loop je vast en zit je hoofd vol met gedachten en emoties die je niet naast je neer kan leggen.
Veeeerkracht kan je via bepaalde methodes helpen om je weer op weg te helpen.Via een kosteloos afviesgesprek kunnen we precies afstemmen welke methode voor jou de beste is.

Rouwverwerking is namelijk heel persoonlijk. Soms voel je je alleen staan ondanks de mensen om je heen, blijf daar niet mee rondlopen maar vraag hulp om je te steunen met rouwverwerking. Met onderstaande methodes help ik je graag verder …

Wat kan je van mij verwachten?

Ook voor jou is er goed nieuws! Ik kan je helpen om weer sterk, gelukkig & veeeerkrachtig in het leven te staan. Graag help ik je 1 op 1 met een doorbraak die ervoor zorgt dat je weer de beste versie wordt van jezelf. Samen zorgen we voor een snel, makkelijk en pijnloos resultaat wat blijvend is.

Waarom is dit resultaat blijvend?

Normaal gesproken werken het lichaam en de geest samen. Wanneer het lichaam is uitgeput, gaat de geest signalen geven dat je rust moet nemen. Indien je deze signalen niet serieus neemt kan er disbalans ontstaan tussen het lichaam en de geest. Dit geldt andersom ook zo. Als de geest wordt overbelast en het lichaam gebruikt wordt om deze disbalans te corrigeren, kunnen er allerlei lichamelijke kwalen optreden. Veel mensen luisteren niet zo goed naar deze signalen en plegen roofbouw op lichaam en geest. Daarom is steun vragen en krijgen belangrijk voor personen die geneigd zijn om altijd door te gaan. Veel generaties hebben geleerd om door te gaan en niet te lang stil te staan bij gebeurtenissen die leed veroorzaken. Rouwverwerking voel je daarom niet alleen in de geest maar ook in het lichaam. Dit is ook een bewijs dat het lichaam en geest samenwerken in moeilijke tijden zoals rouwverwerking. Door deze behandeling toe te passen heeft u profijt van een blijvend resultaat.

Woont u in Schijndel of in de omgeving hiervan en heeft u behoefte aan steun bij uw rouwverwerking?

Neem dan contact op met Veeeerkracht! Linda zal u bijstaan in het proces van rouwverwerking. Het verlies en gemis van een dierbare kunt u een plekje geven zodat uw leven weer kleur krijgt. U kunt weer verder met de rest van uw leven!

Enkele reacties van vrouwen na de sessies

Ik heb dingen voor het leven geleerd en losgelaten. Ik kijk positief naar de toekomst!

Marielle

Tijdens mijn sessies bij Linda heb ik nieuwe inzichten over mezelf gekregen. Het zetten van stappen is nu makkelijker en ik weet ook beter wie ik zelf ben en wat ik wil. Erg interessant vond ik de theorie die hierachter zit.

A.

Via mijn website kun je op verschillende manieren contact met mij zoeken. Ik hoor graag van je.