Rouwverwerking Den Bosch

Woont u in Den Bosch of de omgeving hiervan en heeft u behoefte aan steun bij de rouwverwerking vanwege het verlies van een dierbare?

U bent een zeer geliefde dierbare verloren en u komt maar niet over uw verdriet heen? Dan kan het zijn dat u de rouwverwerking vanwege het verlies een dierbare niet goed kunt verwerken. Het gemis uit zich door pijn in het lichaam die u nooit eerder voelde. Deze dierbare gaf u altijd de juiste tips en u deelde bijna alles met deze persoon. Nu kunt u niet meer terecht bij deze persoon en valt u in een diepe put waarbij u steeds verder wegvalt. U beseft dat deze dierbare u niet meer kan steunen en de pijn wordt (bijna) ondraaglijk. Dan is het belangrijk dat u steun gaat zoeken bij het proces van rouwverwerking. U veilige haven is niet meer en dat zorgt voor extra pijnlijke momenten.

Temeer omdat u altijd op deze dierbare kon rekenen en steunen als u het even niet meer wist. Dit zorgt ervoor dat in deze moeilijke momenten het gevoel kan ontstaan dat u er alleen voor staat. Wanneer dit nare gevoel niet vermindert is het van belang dat u stilstaat bij dit gemis en kiest voor rouwverwerking. Vindt uzelf dat deze ingrijpende gebeurtenis uw huidige leven teveel beïnvloed? Schroom dan niet en vraag om hulp. Niemand beleeft het verlies van een dierbare hetzelfde en daarom is rouwverwerking heel persoonlijk. Wanneer u daarvoor hulp nodig heeft is het vragen om hulp de 1e stap bij een gezond rouwproces. Met een aantal sessies zult u zien dat ook u weer wat verdiende levensvreugde gaat ervaren.

Waarom heeft u hulp nodig met rouwverwerking?

Rouwverwerking is voor iedereen anders. Het is een heel persoonlijk proces en ook elk lichaam reageert anders. Waaraan kunt u merken dat de gevolgen van het rouwproces lichamelijke klachten veroorzaken?

  • Gespannen spieren;
  • Minder eetlust;
  • Veel hoofdpijn;
  • Slecht slapen;
  • Vermoeidheid.

Natuurlijk heeft rouwverwerking zijn weerslag op uw lichaam. Het lichaam gaat net als uw geest door alle fases van rouw heen. Het gemis van een dierbare doet lichamelijk pijn. Linda van Veeeerkracht heeft zich gespecialiseerd in rouwverwerking. Met een aantal sessies kan zij u helpen om uw verlies een plekje te geven met een blijvend resultaat.

Rouwverwerking in regio Den Bosch

Neem een kijkje op de website om een beeld te krijgen over hoe Linda werkt en wat zij voor u kan betekenen. Zij werkt met korte trajecten zodat u snel weer de oude bent en u uw verlies een plekje kan geven. Begin met een gerust hart aan de rest van u leven. Wilt u graag eerst even bellen voor wat meer informatie over uw hulpvraag? Op onze website vind u de contactgegevens of u kunt gebruik maken via het contactformulier. Linda neemt dan spoedig contact met u op.