Psycholoog Veghel

Ben je op zoek naar een psycholoog in Veghel of omgeving? Of past een transformatiecoach wellicht beter bij jou? Loop je een beetje vast in jouw leven? De reden waarom je een psycholoog of een coach nodig hebt is voor iedereen anders; dat is heel persoonlijk. Soms zijn er duidelijke redenen op te noemen zoals het verlies van een dierbare of problemen op werkgebied door bijvoorbeeld bepaalde angsten. Wanneer je te lang wacht met hulp zoeken, kan dat een negatief effect hebben op je dagelijks functioneren en op je relaties. Bij  Veeeerkracht te Schijndel, op korte rijafstand van Veghel, kun je terecht bij een transformatiecoach die jou helpt om je weg naar boven weer terug te vinden.

Geen psycholoog, maar een transformologist vlakbij Veghel

Ik ben geen psycholoog, maar transformatiecoach. Ik kan jou helpen om te leren gaan met verlies, angsten en trauma’s. Is er één duidelijk issue waaraan je wil gaan werken? Of is je probleem complexer en werkt het wellicht op meerdere gebieden door? Ik kan je op verschillende manieren verder helpen. Zo bied ik bijvoorbeeld een sneltraject aan, maar ook een uitgebreider transformatietraject volgens de Creatrix® methode. Enkele klachten die ik kan behandelen zijn bijvoorbeeld:

  • Traumaverwerking;
  • Rouwverwerking;
  • Depressie;
  • Angst.

Veel voorkomende psychische klachten zijn het gevolg van een gebeurtenis. Het onderkennen dat je psychische hulp nodig hebt komt echter vaak te laat. Vaak kunnen we na zo’n gebeurtenis wel weer opveren en verder gaan met ons leven, maar helaas lukt dat niet altijd vanzelf. Op een gegeven moment worden de klachten dan zo groot dat er echt hulp nodig is van iemand van buitenaf. Veeeerkracht is er voor alle vrouwen die hulp nodig hebben bij het verwerken van verlies, trauma of bij het overwinnen van hun angsten.

Psycholoog via de huisarts

Het inschakelen van een psycholoog gaat vaak via de huisarts. Bij Veeeerkracht in Schijndel kun je direct terecht met jouw hulpvraag. Je hoeft dus geen doorverwijzing te krijgen van de huisarts, maar kunt direct contact opnemen met mij. Je krijgt dan altijd eerst een kosteloos adviesgesprek zodat je kunt bekijken of Veeeerkracht iets voor jou is.

De Creatrix® methode

Mannen en vrouwen gaan heel verschillend om met mentale problemen. Het brein van een vrouw werkt nou eenmaal anders dan dat van een man. Hormonen kunnen veel invloed hebben op ons denken, voelen en functioneren, en er bestaat ook nog zoiets als vrouwelijke intuïtie en moedergevoelens. Veel methodes en coachingtrajecten houden geen rekening met specifieke vrouweneigenschappen. De transformatiemethode volgens Creatrix spitst zich juist wel volledig toe op vrouwen. Het is een behandelmethode die o.a. rekening houdt met de cyclus van vrouwen. Veel vrouwen kiezen dan ook voor Veeeerkracht om de Creatrix methode te volgen. Ben jij woonachtig in Veghel of omstreken? Dan is Veeeerkracht dichtbij; ik maak graag een keertje kennis met je om te zien wat ik voor je kan doen.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Veeeerkracht is gevestigd in Schijndel, vlakbij Veghel. Misschien ben je via jouw huisarts in Veghel al eens doorverwezen naar een psycholoog, maar heeft het je niet gebracht wat je zocht. Vraag eens een adviesgesprek aan met mij; dat is geheel kosteloos. Samen bekijken we dan of ik iets voor je kan betekenen en welke methode dan het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een contactverzoek aan, dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.