Psycholoog Den Bosch

Heb je behoefte aan iemand als een psycholoog in de buurt van Den Bosch? Heb je mentale steun nodig en kun je het even niet meer alleen? Vind je het lastig om hulp te zoeken in jouw eigen omgeving? Dan is het vaak juist heel prettig om te praten met iemand die niet zo dicht bij je staat.  Vaak veren we weer op na een moeilijke tijd en kunnen we weer verder met het dagelijkse leven. Maar dit is niet altijd het geval. Je kunt dan natuurlijk op zoek gaan naar een psycholoog, maar misschien past begeleiding door een transformatiecoach beter bij jou. Veeeerkracht biedt jou een unieke methode die je helpt om al je negatieve gevoelens de deur te wijzen. Zo krabbel jij weer op en leer je weer om midden in het leven te staan!

Een transformologist is geen psycholoog

Ik ben geen psycholoog, maar transformologist: door met een beproefde transformatiemethode als Creatrix® met jou aan de slag te gaan, word je als het ware opnieuw geprogrammeerd. Daardoor zul je blijvend een positief effect ervaren op jouw eigenwaarde en geluk. Het kan helpen bij bijvoorbeeld:

  • Traumaverwerking;
  • Rouwverwerking;
  • Depressie;
  • Angst.

Wanneer je last hebt van mentale klachten waardoor je het dagelijkse functioneren als een last ervaart, wordt het tijd om hulp te zoeken. Misschien wil je dit niet met je huisarts of dierbaren bespreken; dan kun je jouw hulpvraag neerleggen bij een psycholoog, maar ook bij een bekwame transformatiecoach. Veeeerkracht is er voor vrouwen die hulp nodig hebben om hun angsten te overwinnen, of om te leren omgaan met verlies en trauma’s.

De Creatrix® methode

De Creatrix® methode is volledig afgestemd op de vrouw. Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en het spitst zich onder andere toe op de vrouwelijke cyclus, moederlijke instincten en creativiteit. Elke sessie wordt een gepatenteerd script doorlopen, waarbij we je onderbewustzijn inschakelen. Daardoor zal je bewustzijn op den duur stoppen met je gevoel te onderdrukken, en er juist mee gaan samenwerken. Dit effect is blijvend! Het fijne aan deze methode is ook, dat je niet persé hoeft te praten; het proces zelf doet al het werk.

Wil je een afspraak maken?

Veeeerkracht is gevestigd in Schijndel, op korte rijafstand van Den Bosch dus. Naast de Creatrix® methode, kan ik je ook helpen via een aantal andere trajecten, zoals bijvoorbeeld het sneltraject. Ook geef ik regelmatig workshops. Vraag snel een adviesgesprek aan met mij, dan kan ik je adviseren welk traject het meest past bij jouw hulpvraag. Vraag een contactverzoek aan, dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.