Mentale coaching Brabant

Loop je regelmatig vast in je gedachten? Twijfel je over jezelf? Wil je nieuwe stappen maken? Dan ben je bij Veeeerkracht op het juiste adres! Veeeerkracht helpt je met de stappen maken die jij graag wilt en zorgt er daarom ook voor dat je bij de juiste mentale coaching bent van Brabant. Veeeerkracht luistert graag naar jouw verhaal. Heb je je verdriet en frustratie al vaak alle ruimte gegeven maar voel je aan dat je er op deze manier niet uitkomt? Ik zie bij de kracht en potentie om er wel 100% voor te gaan en er voor te zorgen dat je je weer helemaal jezelf voelt.

Wat is mentale coaching en Creatrix®?

Jouw mental coach is iemand die jou wilt helpen om verandering aan te brengen in denkprocessen en reguleren van je negatieve emoties. Hij of zij luistert graag naar je om je uiteindelijk te kunnen helpen. Met speciale methodes zorgen jullie er samen voor dat jij de stappen maakt die je wilt. Veeeerkracht maakt gebruikt van de unieke methode Creatrix®. Creatrix® is een methode, die in 2012 in Australië is ontstaan. Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, en werkt beter dan alle andere methodieken die je misschien kent vanuit de psychologie, coaching of (andere) therapie. Het programma houdt rekening met jou als vrouw. Denk hierbij aan de vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, de vrouwelijke hersenstructuur, creativiteit, moederlijke instincten en ga zo maar door. kort samengevat: al onze lichamelijke, geestelijke en emotionele eigenschappen. Binnen de methode wordt alles aangepakt wat je bewust en/of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven. Creatrix® is de methode die naar u kijkt als vrouw.

Ga ervoor en twijfel niet

Jij als vrouw mag er zijn. Elke vrouw heeft haar eigen kracht en die van jezelf zie je soms over het hoofd. Hierdoor ga je twijfelen aan jezelf en misschien alles om je heen. Veeeerkracht biedt je de beste mentale coaching in Brabant. Ik kijk samen met jou wie jij bent en waar je wilt komen. Zet de eerste stap en vraag een vrijblijvend én geheel gratis kennismakingsgesprek aan via het contactformulier. Ook kun je mij bereiken via linda@veeeerkracht.nl of bel naar 06 10557424. Twijfel niet en begin aan jouw zoektocht om van de negatieve emoties en belemmerende overtuigingen afstand te doen.