Mental Coaching

Heb je last van negatieve gedachten? Wil je graag meer inzicht krijgen in je gedrag? Wil je dit graag veranderen? Dan is het inschakelen van een mental coach een slimme stap om meer controle over uw leven te krijgen. Soms spelen er dingen in het leven waardoor de balans tussen je fysieke en mentale gesteldheid niet meer in evenwicht is. Dit gebeurt bij iedereen wel eens. Meestal veer je weer op en ga je weer verder met je leven. Maar soms gebeurt er iets waardoor je uit je balans en in een negatieve mindset terecht komt. Dan is het inschakelen van een mental coach een stap in de goede richting. Linda van Veeeerkracht kan je hiermee helpen.

Wat kan een mental coach voor je betekenen?

Mental coaching is een vorm van ondersteuning die je helpt om negatieve gedachten die je hebt om te zetten in positieve gedachten. Omdat gedachten invloed hebben op je gedrag is het belangrijk dat je gedachten positief zijn, zodat je beter in staat bent om resultaten te bereiken. Hierdoor kun je jezelf beter ontwikkelen en krijg je meer vat op je leven en je omstandigheden.

Is mental coaching iets voor jou?

Mental coaching geeft u inzicht in uw eigen omstandigheden. Door zelf de leiding te nemen in uw leven / systeem zijn de onderstaande onderdelen van groot belang voor een evenwichtig en gelukkig leven.

  • Lichaam
  • Bewustzijn
  • Gevoel
  • Denken
  • Zintuigen

Deze onderdelen bepalen samen een grote rol in uw mentale staat van je zijn. Veeeerkracht een speciaal drie stappen traject van het Creatrix programma. In dit drie-stappen plan kun je ook jouw mooiste leven gaan leiden. Neem een kijkje op de website voor alle informatie en mijn manier van werken. Via een kosteloos gesprek kunt u samen met mij kiezen voor de juiste vorm van mental coaching. Neem via mijn website contact met me op. Daar kun je ook een afspraak inplannen. Natuurlijk kun je ook bellen voor meer informatie. Veel liefs van Linda.