Mental coach

Heeft u last van mentale blokkades of loopt u vast in uw werksituatie? Wilt u graag wat inzicht in uw bepaalde overtuigingen en heeft u hierdoor behoefte aan persoonlijke begeleiding? Tijdens de persoonlijke begeleiding geeft de de mental coach van Veeekracht u de ondersteuning en begeleiding waar u op dit moment behoefte aan heeft. Loopt u met psychische klachten zoals een beginnende burn out of heeft u last van faalangst? Dan is mental coaching een prettige en snelle manier om jezelf snel weer beter te voelen.

Mental coach: een vorm van positieve psychologie.

Deze begeleiding richt zich op een verandering in positieve zin. Het inzichtelijk maken van gedrag geeft nieuwe openingen in het omgaan met gebeurtenissen. Bij Veeerkracht gaat u uw mooiste leven leven met het driestappen coachtraject. Inhoudelijk en procesmatig werkt u aan uw klachten of hulpvraag.

  • Stap 1: Het in kaart brengen wat u graag wil bereiken
  • Stap 2: Achtergrondinformatie

Vraagbalk; inzichtelijk maken

Doen! Activeren van stappen die u nu nodig heeft

  • Stap 3: Opfrissessies:

Hoe blijf je ieder moment de beste versie van jezelf

Deze persoonlijke begeleiding is een van de drie trajecten die Veeeekracht met u kan doorlopen. Samen kunt u in een kosteloos adviesgesprek bespreken wat voor u het meest effectieve traject is. U kunt op de website in het menu; contact gebruik maken van het contactformulier.

Samen met Linda op zoek naar de beste versie van jezelf. Het leven biedt zoveel kansen, maar de kansen grijpen is soms niet mogelijk. Luistert u goed naar uzelf of luistert u naar anderen? De mening van een geliefde heeft vaak meer impact dan de mening van een vreemde. Soms volgt u het advies op en komt u er later achter dat dat niet de juiste weg was om te bewandelen. Daarom is het van belang dat u goed naar uzelf luistert en het pad gaat volgen waar u het best tot uw recht komt.

Mental coach Linda zal samen met u op reis gaan naar uw eigen kracht en talenten. De reis zult u uiteindelijk zelf gaan invullen dankzij de hulp van deze mental coach. Niet alleen zult u duidelijkheid krijgen over uw motieven, maar ook hoe en waar u deze kunt gaan inzetten. Het leven biedt veel uitdagingen. De uitdaging aangaan is aan u. Doordat u meer inzicht in uzelf hebt gekregen, zult u het leven in het algemeen veel beter aankunnen. Soms is „nee” zeggen al voldoende om weer meer plezier in het leven te krijgen. Er zijn altijd personen om u heen die van alles van u willen en u heeft niet door dat u degene bent die altijd wordt ingezet. Van harte zult u iedereen bijstaan maar wanneer u hulp nodig heeft is er niemand voor u. De beste versie van uzelf zorgt er dan ook voor dat u gaat genieten van het leven en u moeiteloos elke uitdaging die het leven brengt met creativiteit kunt aangaan en/of oplossen.

Wordt de beste versie van jezelf met behulp door mental coaching!

Wacht niet langer maar neem die belangrijke stap! Geef uzelf de ruimte om een betere versie van uzelf te worden. Verlost van negatieve emoties en overtuigingen die u belemmeren. Veeeerkracht kan op verschillende manieren met werken. U kunt via Zoom of door een bezoekje aan de praktijk werken aan uw situatie / hulpvraag. Neem een kijkje op de website welk traject u het meest aanspreekt en maak een afspraak via het menu: afspraak inplannen. Linda van Veeeerkracht neemt dan contact met u op. Tot dan!