Hulp bij rouwverwerking

Is het gemis van uw familielid of vriend te groot om uw leven weer zin te geven? Dan is het prettig om hulp te krijgen bij uw rouwverwerking. Iemand die wat verder van u en uw omgeving afstaat. Ieder mens rouwt op zijn of haar eigen manier en als een dierbare sterft. Sommigen doen dat in stilte en sommigen doen dat door erover te praten. Soms lukt het niet om steun te vinden in uw omgeving. Dan is het mogelijk om even hulp te vinden van een buitenstaander. Bij Veeeerkracht kunt u terecht met deze hulpvraag.

Wat zijn de symptomen die aangeven dat u wellicht hulp nodig heeft bij uw rouwverwerking?

Je lichaam geeft vaak aan dat u worstelt met uw gevoelens. Je wilt graag verder maar uw lichaam zegt, stop! U bent snel moe, uw spieren voelen gespannen aan, uw eetlust is verminderd en uw slaapt slecht. Signalen dat u rouwt en dat u niet verder komt dan overleven. Dat zijn vaak de signalen die het lichaam geeft als je worstelt met uw emoties en gevoelens. Gemis van een dierbare kan letterlijk pijn doen.

Het verwerken van de pijn

Soms kunt u na jaren overvallen worden door het gemis van een dierbare. Het voelt alsof het gisteren was dat u uw dierbare verloor. Het kan zijn dat u destijds uw gevoelens een plekje gaf waardoor u niet de pijn hoefde te voelen die het daadwerkelijk deed. Dat gebeurt vaker bij een traumatische gebeurtenis. Het overlevingsmechanisme is sterk en daardoor kunt u tijdens een traumatische gebeurtenis toch verder ondanks de pijn en verdriet die dit veroorzaakt. Ook dan kunt u steun vinden en krijgen bij Veeeerkracht.

Linda weet dat overleven in dit soort situaties tot de mogelijkheden behoort en dat verdriet later tot de oppervlakte kan komen. Zij kan u ondersteunen om ook deze periode door te komen. Soms was er simpelweg niet eerder tijd om te rouwen. Neem dit serieus en vraag om hulp. Blijf niet langer rondlopen met dit verdriet. Soms kunt u niet meer terecht bij uw familie en vrienden omdat zij niet begrijpen waarom u nu in het rouwproces zit. Rouwverwerking is heel persoonlijk en dus voor ieder mens anders. Daarom zal Linda elke cliënt daar ondersteunen waar deze het nodig heeft. Wacht niet langer maar vraag de hulp die u nodig heeft en verdient!

Waarmee kan veeeerkracht hulp bieden bij uw rouwverwerking?

Veeeerkracht biedt u een methode aan die u eenvoudig en snel van uw negatieve gevoelens kan verlossen waarbij de herinnering blijft bestaan. Geen lange termijnen maar gericht steun bieden zodat u uw verdriet kunt verweven in uw leven en uw leven weer zin krijgt. Veeeerkracht werkt met korte trajecten waarbij u niet terug hoeft naar de pijn.

Snel en eenvoudig je de emoties losmaken van het verlies en rouwverwerking dat er mag zijn zodat je het dagelijkse leven weer aankan. Via een kosteloos adviesgesprek wordt er gekeken wat u nodig heeft. Samen gaat u bekijken waar u op dit moment bij gebaat bent. Via onze website kunt u contact opnemen via een contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen als u dit prettiger vindt. Uw verdriet mag er zijn en daarnaast hoeft het leven geen worsteling te zijn. Voel je welkom bij Veeeerkracht. Lieve groet van Linda.