Een speciaal ontwikkelde methode voor vrouwen, door vrouwen omdat simpelweg ons vrouwelijk brein anders werkt dan dat van mannen! Deze methode transformeert negatieve overtuigingen en helpt met het omgaan met emotionele blokkades. Je onderbewuste speelt een grote rol in het maken van keuzes. Creatrix Profesional biedt je tools waarmee je op een snelle en duurzame manier je emotionele en mentale blokkades kunt aanpakken.

Een creatrix professional in Brabant

Linda is een creatrix professional die werkt vanuit haar praktijk Veeeerkracht in Schijndel. Al jaren werkt Linda met vrouwen die hulp zoeken in het ondersteunen van hun persoonlijke ontwikkeling. Zij beseft als geen ander hoe sterk onze vrouwelijke hormonen invloed hebben op ons leven. In positieve en negatieve zin. Waarom is creatrix een methode voor jou?

  • Reken af met je oude trauma’s;
  • Creatrix werkt snel en efficiënt;
  • Tijdens de sessie hoef je niet terug naar oude pijnen;
  • Geschikt voor alle vrouwen.

Reken af met je oude trauma’s en blokkades! Voel je weer opgeruimd, vrij en vol levenslust: begin met een gerust hart aan de rest van je leven. Creatrix werkt snel en effectief. Geen langslepende sessies maar kort, intensief en resultaatgericht. Als je er 100% voor wilt gaan werkt het gegarandeerd!

Veeeerkracht is bij uitstek jouw Creatrix professional

Creatrix® is de enige methode die gebruik maakt van deze zes facetten. Andere methodieken maken gebruik van slechts één of enkele van deze facetten, waardoor een verandering niet structureel of blijvend is. Alleen wanneer we gebruik maken van deze zes facetten, ontstaat een langetermijneffect en een blijvende verandering in je leven.
Ben jij die vrouw die klaar is om het beste uit jezelf te halen? Of wil je meer weten over Creatrix counseling? Neem dan gerust contact met mij op zodat we een kosteloos adviesgesprek kunnen inplannen. De eerste stap naar persoonlijk succes ligt in jouw handen!