Creatrix Counseling is een gepatenteerde counseling methode die sinds 2012 in Australië is ontstaan en recent in Nederland wordt toegepast. Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, en werkt beter dan alle andere methodieken die je misschien kent vanuit de psychologie, coaching of (andere) therapie. Vrouwen beschikken over het XX chromosoom, mannen over het XY chromosoom. Dit wezenlijke verschil zorgt ervoor dat vrouwen een totaal andere beleving ervaren dan dat mannen dat hebben.

Deze genetische aanleg zorgt ervoor dat vrouwen ook een andere kijk hebben op zaken in vergelijking tot mannen. Dit is de reden geweest voor het ontwikkelen van de Creatrix Counseling Methode. Deze methode kwam tot stand en is afgestemd op de lichamelijke en geestelijke eigenschappen die in het wezen van de vrouw zijn vastgelegd. Linda is als Creatrix therapeute bijzonder geschikt om vrouwen naar een hoger niveau te brengen. Heel bijzonder is dat deze methode snel en efficiënt werkt met een blijvend resultaat.

Deze methode heeft aandacht voor bijvoorbeeld intuïtie. Iets wat bij mannen veel minder is ontwikkeld dan bij vrouwen. Ook gevoelens die hier onlosmakelijk mee zijn verbonden zorgen ervoor dat vrouwen anders omgaan met deze kenmerken dan mannen. Deze Creatrix counseling methode is dan ook speciaal voor vrouwen die willen afrekenen met trauma’s en blokkades. Lijkt het u niet heerlijk om niet meer vanuit angst of onzekerheid te handelen? Maar gebruik te kunnen maken van al je talenten in een plezierige staat van zijn. Lees verder om de werkwijze van deze methode te begrijpen.

De Veeeerkracht Creatrix Counseling Methode

Dit programma houdt rekening met onze vrouwelijke methodieken zoals:

  • Vrouwelijke cyclus;
  • Vrouwelijke intuïtie;
  • Onze hersenstructuur / Creativiteit;
  • Moederlijke instincten.

Samengevat: Alle lichamelijke, geestelijke en emotionele eigenschappen. Met deze methode wordt alles aangepakt wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven. We maken hierbij gebruik van een geavanceerde vorm van visualisatie, die inspeelt op het bewuste/onderbewuste. Hiermee zorgen we ervoor dat je bewustzijn (gedachten) ophoudt je gevoel (onderbewustzijn) te verhinderen, en samen gaat werken met je gevoel. Zo worden je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in overeenstemming gebracht. Dit zorgt er vervolgens voor dat je een diep innerlijk weten in jezelf aan kunt boren, dat je antwoord geeft op je vragen en issues. Veeeerkracht werkt vanuit Schijndel, Noord-Brabant, maar de sessies kunnen ook via Skype of Zoom plaatsvinden.

Waarom Creatrix counseling?

Reken af met je oude trauma’s en blokkades! Voel je weer opgeruimd, vrij en vol levenslust: begin met een gerust hart aan de rest van je leven. Creatrix werkt snel en effectief. Geen langslepende sessies maar kort, intensief en resultaatgericht. Als je er 100% voor wilt gaan werkt het gegarandeerd!

Ben jij die vrouw die klaar is om het beste uit jezelf te halen? Of wil je meer weten over Creatrix counseling? Neem dan gerust contact met mij op zodat we een kosteloos adviesgesprek kunnen inplannen. De eerste stap naar persoonlijk succes ligt in jouw handen!