Creatrix Brabant

Gevestigd in Brabant kun je uitstekend bij mij terecht voor Creatrix®. Wil je af van jouw negatieve emoties? Alles uit jezelf halen en blij zijn met het leven? Veeeerkracht helpt. Als transformatiecoach leer ik je hoe je zorgen en verdriet achter je kunt laten, zodat jij weer voluit van het leven geniet. Neem voor meer informatie contact met mij op. Samen zorgen we ervoor dat je alles uit jezelf haalt.

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is een programma dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen. Het programma houdt rekening met de vrouwelijke cyclus, de vrouwelijke intuïtie, de hersenstructuur, moederlijke instincten én nog vele andere belangrijke punten. Op een veilige, snelle én prettige manier gaan we gezamenlijk aan de slag om tot je onderbewustzijn te komen. Door een geavanceerde vorm van visualisatie bereiken we de kern van jouw issues. Resultaat: je hoofd, hart en onderbuik worden met elkaar in overeenstemming gebracht.

Alle vrouwen hebben XX chromosomen terwijl mannen XY chromosomen dragen. Dat betekent dat ook het innerlijke leven van vrouwen afwijkt van dat van mannen. Ook de maandelijkse cyclus speelt hierin een belangrijke rol. Daarom heeft Creatrix dit programma speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Deze methode heeft al veel vrouwen ondersteund in het afrekenen met blokkades en negatieve emoties. Vrouwen kunnen het zichzelf namelijk heel moeilijk maken. Zij zijn in staat om zich volledig op te offeren vanuit, bijvoorbeeld, moederlijke instincten. Daarom is het soms moeilijk om als vrouw een juiste stelling in te nemen of om de juiste keuze te maken in bepaalde situaties. “Moet ik nu wel of juist niet …” Vanuit uw hart wilt u helpen terwijl u gezin u ook nodig heeft! Zoveel dilemma’s. Zoveel keuzes die u vanuit uw hart maakt terwijl uw ratio wellicht een ander idee heeft. Daarom is Creatrix anders dan andere therapieën. Specifiek afgestemd op deze vraagstukken bij vrouwen en hun vermogen om zichzelf soms weg te cijferen. Het programma van Creatrix is sinds enige tijd geïntroduceerd in Nederland. Deze gepatenteerde methode is in 2012 ontwikkeld in Australië door Maz Schirmer, oprichtster van het Institute of Women International. Voor vrouwen, door vrouwen. Het bewust worden van uw onderbewustzijn was de sleutel. Voor alle vrouwen in Brabant is Veeeerkracht de Creatrix therapeute bij uitstek.

Waarom Creatrix®?

Ik krijg vaak de vraag gesteld: ‘Waarom Creatrix®?’. Dit zet ik graag voor je uiteen:

  • Je rekent af met trauma’s, emoties en blokkades;
  • Creatrix® werkt snel, efficiënt en het is bovendien duurzaam;
  • Als je er 100% voor wil gaan, werkt het gegarandeerd.

Ik help je als Creatrix® coach

Zoals benoemd ben ik als Creatrix® coach gevestigd in Brabant. In Schijndel en Sint Oedenrode om precies te zijn. Vanuit hier en online sta ik klaar voor alle vrouwen. Voor vrouwen die niet lekker in hun vel zitten. Ben je klaar met jouw onrust? Heb je hulp nodig bij het realiseren van jouw doelstellingen? Veeeerkracht helpt graag als Creatrix® coach in Brabant. Neem kosteloos contact met mij op voor een kennismaking. Onder over mij vind je alvast meer achtergrondinformatie omtrent Veeeerkracht. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door mijn verhaal.