Coaching voor vrouwen

Veeeerkracht is gespecialiseerd in coaching voor vrouwen. Omdat vrouwen een totaal andere belevings-en gevoelswereld hebben dan mannen, gaan vrouwen ook anders om met het leven zelf. Gemiddeld bevat het vrouwenbrein 19 miljard zenuwcellen in tegenstelling tot mannen die gemiddeld 23 miljard zenuwcellen hebben. Dit is biologisch bepaald. Vrouwen hebben XX chromosomen terwijl mannen beschikken over XY chromosonen. Dat bepaalt ook waarom vrouwen anders met gebeurtenissen omgaan dan mannen. Dit zorgt natuurlijk voor een gezond evenwicht tussen beide geslachten. Omdat dit een vaststaand feit is, kun je ook spreken van andere behandelmethodes als het gaat om coaching.

Veeeerkracht is gespecialiseerd in het coachen van vrouwen. Vrouwen richten zich in het algemeen meer op mensen waar mannen zich vaker richten op objecten. Daarom is het coachen van vrouwen een specialisatie die niet elke therapeut hanteert. Kies daarom voor een vrouw die je beter begrijpt en zich ook heeft gespecialiseerd in het coachen van vrouwen. Bij Linda van Veeeerkracht kun je terecht wanneer je vastloopt in het leven. Soms kun je in het leven tegen situaties aanlopen die je totaal uit je kracht halen. Het verlies van een dierbare of het verliezen van je baan. Welke pijnlijke situatie je ook tegenkomt in het leven, je hebt altijd de kracht in je! Je weet alleen even niet hoe je dit kunt aanpakken.

Wanneer is coaching iets voor mij?

Vaak zijn het de gedachten die vrouwen bezig houden zoals:

 • Niemand begrijpt me.
 • Ik ben niet goed genoeg.
 • Ik ben mezelf niet meer.
 • Ik sta in dienst van en houd altijd rekening met anderen.
 • Ik sta er meestal alleen voornamelijk.
 • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Gedachtes die je vaak hebt maar een antwoord komt er niet. Dan kan Linda van Veeeerkracht je helpen om tot inzichten te komen waar je misschien wel nooit aan hebt gedacht. Zij leert je hoe jij je zorgen en verdriet achter je mag laten en je het leven weer voluit kan leven. Veerkracht in Schijndel werkt met een aantal methodieken zoals:

 • Creatrix
  Creatrix® is een programma speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Het vrouwenbrein werkt simpelweg anders dan bij mannen. Creatrix® is de enige methode die gebruik maakt van deze zes facetten. Andere methodieken maken gebruik van slechts één of enkele van deze facetten, waardoor een verandering niet structureel of blijvend is. Alleen wanneer we gebruik maken van deze zes facetten, ontstaat een langetermijneffect en een blijvende verandering in je leven. Meestal heb je tussen de vier en zes sessies nodig om je leven naar een hoger niveau te tillen.
 • Coaching
  Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag in je leven. Veeerkracht in Schijndel en Sint Oedenrode helpt je hierbij zodat je weer kan gaan genieten van het leven. Linda is de drijvende kracht en heeft al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Of het nu een zakelijk of privé issue is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Veeeerkracht voor Coaching voor vrouwen

Voldoende mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen! Linda staat je bij om zodat jij met een gerust hart aan de rest van je leven kan beginnen. Neem via de website contact met mij op of stel je hulpvraag. Ik help je graag verder met de rest van je leven.