Coaching Veghel

Altijd al de beste versie van jezelf willen zijn? Heb je last met gedachtes die door je hoofd malen? Ben je een vrouw en woonachtig in Veghel of omgeving en heb je behoefte om je leven in positieve zin te veranderen? Dan kan Veeeerkracht; gevestigd in Schijndel je hiermee helpen en ondersteunen met deze hulpvraag.

Wanneer is coaching iets voor mij?

Vaak zijn het de gedachten die vrouwen bezig houden zoals:

  • Niemand begrijpt me.
  • Ik ben niet goed genoeg.
  • Ik ben mezelf niet meer.
  • Ik sta in dienst van en houd altijd rekening met anderen.
  • Ik sta er meestal alleen voornamelijk.
  • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Gedachtes die je vaak hebt maar een antwoord komt er niet? Dan kan Linda van Veeeerkracht je helpen om tot inzichten te komen waar je misschien wel nooit aan hebt gedacht. Zij leert je hoe jij je zorgen en verdriet achter je mag laten en je het leven weer voluit kan leven.

Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag in je leven. Veeeerkracht helpt je hierbij, zodat je weer kan gaan genieten van het leven. Linda is de drijvende kracht en heeft al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Of het nu een zakelijk of privé issue is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Het is belangrijk om naar jezelf te leren luisteren en jezelf te kennen.

Wordt u regelmatig wakker met een bezorgd gevoel? Buikpijn over zorgen die u niet goed kunt benoemen? Of weet u precies wat er scheelt maar u weet niet hoe u dit kunt oplossen? Loop dan niet langer rond met dit gevoel van onrust. Het lichaam kan niet anders dan reageren. De samenwerking tussen lichaam en geest wordt vaak onderschat. Wanneer de geest overbelast raakt door stress of verdriet, zal het lichaam gaan reageren. Andersom zal de geest reageren wanneer het lichaam te zwaar wordt belast. De samenwerking is niet meer in balans en het lichaam gaat in de overlevingsmodus. Dit mag natuurlijk niet lang duren. Daarom is coaching nu van groot belang.

Het evenwicht moet worden hersteld en daar mag u hulp voor vragen. Linda kan dit samen met u aanpakken en herstellen. De mens is geneigd om altijd door te gaan tot er sprake is van een burn-out. Het lichaam stopt met juist functioneren. Laat het niet zover komen, maar maak tijdig gebruik van een coach. Wanneer er sprake is van een burn-out bent u een lange tijd uit de running en dat zorgt voor veel problemen in uw werk- en privésituatie. Dan is het niet alleen maar uw probleem maar ook dat van uw omgeving. Een burn out is een fase die uiteindelijk optreedt wanneer u niet tijdig hulp zoekt. Goed luisteren naar uzelf is daarom van levensbelang voor u en uw omgeving! Linda zal u dit leren zodat u nooit meer in deze situatie terecht gaat komen.

Veeeerkracht: voor coaching in Veghel

Voor coaching in Veghel biedt Veeerkracht jou een aantal methodes die je samen met Linda gaat bepalen in een kosteloos adviesgesprek om uiteindelijk tot de beste versie van jezelf te komen. Linda staat je bij zodat jij met een gerust hart aan de rest van je leven kan beginnen. Neem via de website contact met mij op of stel je hulpvraag. Ik help je graag verder. liefs Linda!