Coaching Uden

Altijd al de beste versie van jezelf willen zijn? Heb je last met gedachtes die door je hoofd malen? Ben je een vrouw en woonachtig in Uden of omgeving en heb je behoefte om je leven in positieve zin te veranderen? Dan kan Veeeerkracht; gevestigd in de buurt van Uden, je hiermee helpen en ondersteunen.

Wanneer is coaching iets voor mij?

Vaak zijn het de gedachten die vrouwen bezig houden zoals:

  • Niemand begrijpt me.
  • Ik ben niet goed genoeg.
  • Ik ben mezelf niet meer.
  • Ik sta in dienst van en houd altijd rekening met anderen.
  • Ik sta er meestal alleen voornamelijk.
  • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Gedachtes die je vaak hebt maar een antwoord komt er niet? Dan kan Linda van Veeeerkracht je helpen om tot inzichten te komen waar je misschien wel nooit aan hebt gedacht. Zij leert je hoe jij je zorgen en verdriet achter je mag laten en je het leven weer voluit kan leven.

Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag in je leven. Veeeerkracht helpt je hierbij, zodat je weer kan gaan genieten van het leven. Linda is de drijvende kracht en heeft al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Of het nu een zakelijk of privé issue is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Waarom coaching kan helpen?

Stilstaan in het leven is soms belangrijk om weer opnieuw energie op te bouwen. Maar dit mag niet te lang duren. Dan is het van belang om hier aandacht aan te schenken en jezelf af te vragen hoe je weer in beweging komt. Kun je dit alleen of wil je graag samen met een deskundige bekijken waarom je stil staat? Het leven biedt altijd kansen maar soms zie je je kansen niet omdat je bent vastgelopen door allerlei omstandigheden. Dit kan ervoor zorgen dat je meer bezig bent met zorgen voor anderen dan zorgen voor jezelf.

Soms kan het niet anders dan dat je wordt opgeslokt door dierbaren die een beroep op je doen en waardoor je je eigen pad niet kunt volgen. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en vaak lukt dit ook, maar gaat dit wel ten koste van jezelf. Dit heb je pas door als het te laat is. Ook dit zijn leermomenten die je ter harte moet nemen. Hoe ga je hiermee om? Soms is een korte sessie bij Veeeerkracht voldoende om meer inzicht te krijgen in je dagelijkse handelen. Je mag jezelf op de eerste plaats zetten!

Veeeerkracht: voor coaching in Uden

Voor coaching in Uden biedt Veeerkracht jou een aantal methodes die je samen met Linda gaat bepalen in een kosteloos adviesgesprek om uiteindelijk tot de beste versie van jezelf te komen. Linda staat je bij zodat jij met een gerust hart aan de rest van je leven kan beginnen. Neem via de website contact met mij op of stel je hulpvraag. Ik help je graag verder. liefs Linda!