Coaching Sint Oedenrode

Ben je woonachtig in Sint Oedenrode en heb je behoefte aan wat coaching in je leven? Dan kun je bij Veeeerkracht terecht met je hulpvraag.

Wanneer is coaching iets voor mij?

Vaak zijn het de gedachten die vrouwen bezig houden zoals:

 • Niemand begrijpt me;
 • Ik ben niet goed genoeg;
 • Ik ben mezelf niet meer;
 • Ik sta in dienst van en houd altijd rekening met anderen;
 • Ik sta er meestal alleen voornamelijk;
 • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Gedachtes die je vaak hebt maar een antwoord komt er niet. Dan kan ik je helpen om tot inzichten te komen waar je misschien wel nooit aan hebt gedacht. Ik leer je hoe jij je zorgen en verdriet achter je mag laten en je het leven weer voluit kan leven. Veerkracht in Sint Oedenrode werkt met een aantal methodieken zoals:

 • Creatrix
  Creatrix is een programma speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Het vrouwenbrein werkt simpelweg anders dan bij mannen. Creatrix® is de enige methode die gebruik maakt van deze zes facetten. Andere methodieken maken gebruik van slechts één of enkele van deze facetten, waardoor een verandering niet structureel of blijvend is. Alleen wanneer we gebruik maken van deze zes facetten, ontstaat een langetermijneffect en een blijvende verandering in je leven. Meestal heb je tussen de vier en zes sessies nodig om je leven naar een hoger niveau te tillen.
 • Sneltraject
  Stap 1: Inzichtsessie, Wat zit er in de weg?
  Stap 2: Groeisessie, jouw overtuiging voorgoed opruimen
  Stap 3: Opvolgsessie, Wat is er veranderd?
 • Coaching
  Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag in je leven. Veeerkracht in Sint Oedenrode helpt je hierbij zodat je weer kan gaan genieten van het leven. Ik heb inmiddels al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Of het nu een zakelijk of privé issue is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Waarom hulp vragen door middel van coaching?

Soms wordt u wakker met een vreemd gevoel in uw buik maar weet u niet waarom dit zo is. Of dit is zo vaak het geval dat u dat onrustige gevoel als normaal ervaart. Dat is helaas niet het geval. Wakker worden met een onrustig gevoel, zoals buikpijn, is een signaal dat u niet mag negeren. Dit onaangename gevoel voordat u de dag gaat beginnen heeft een ongewenste invloed op u en uw omgeving. Vaak is dit een negatieve invloed waarvan u zich niet bewust bent. Temeer omdat u geleerd heeft altijd maar door te gaan en niet goed te luisteren naar de signalen die u gegeven worden. De balans tussen lichaam en geest is verdwenen. Wanneer een goede samenwerking tussen lichaam en geest niet meer mogelijk is, gaat u roofbouw plegen op uw algehele gezondheid.

Dit gaat bijna altijd gepaard met stress klachten en eindigt uiteindelijk in een burn-out. Herstellen van een burn-out kan soms maanden duren maar soms kan herstel ook langer dan een jaar nodig hebben. Niemand ziet het aan u, maar uw lichaam gaat uitvallen tijdens momenten die u niet zelf kiest. Symptomen zoals onder andere hartkloppingen, hoofdpijn en slapeloosheid zijn het gevolg. Mentale klachten die zich uiten via het. Voorkom dat u uiteindelijk deze ernstige klachten krijgt. Met wat hulp kunt u tijdig de symptomen en klachten herkennen. Vraag daarom op tijd om hulp door middel van coaching. Zorg goed voor uzelf!

Veeeerkracht is er ook voor rouwverwerking!

Ieder mens wordt geconfronteerd met verlies van een dierbare. Wanneer u een geliefd persoon verliest, doet dat niet alleen geestelijk pijn, maar dit kan ook lichamelijk pijn doen. Vaak is het een wisselwerking en werken lichaam en geest samen. Er zijn geen regels voor het verwerken van het verlies van een dierbare. Dit is voor elk mens een reis en ieder moet daarin zijn eigen weg vinden. Daarom zijn er geen duidelijke tijdlijnen hoe en wanneer u het verlies verwerkt moet hebben. De meeste mensen geven het tijd en daarna nemen ze het leven weer zoals het zich aandient. Maar soms lukt het niet om het leven weer op te pakken. U blijft last hebben van het verlies en u merkt dat u stagneert. Uw blijft somber en de pijn wordt niet minder. Uw omgeving gaat verder terwijl u maar niet over het verdriet heen komt. U wilt dit graag delen met uw omgeving maar toch weerhoudt iets u ervan, bijvoorbeeld schaamte of niemand willen belasten. Dat betekent dat u eenzaam wordt in uw leven omdat u het allerbelangrijkste wat u bezighoudt niet kunt of wilt delen. Wacht dan niet langer maar vraag om hulp voor coaching van iemand die verder weg staat van uw persoonlijke omgeving. Linda van Veeeerkracht coaching Sint Oedenrode zal samen met u het rouwproces doorlopen. Uiteindelijk bent u weer in staat om het leven te omarmen.

Voldoende mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen! Linda staat je bij om zodat jij met een gerust hart aan de rest van je leven kan beginnen. Neem via de website contact met mij op of stel je hulpvraag. Ik help je graag verder.