Coaching Schijndel

Heb je wat steun nodig in het leven of wil je graag je leven wat mooier maken? Dan is een coaching traject wellicht iets voor jou. Ben je woonachtig in Schijndel of in de omgeving? Dan heeft Veeerkracht voor jou een passend traject voor je. Veeeerkracht werkt onder andere met de Creatrix methode, de oplossing voor een gelukkiger leven. Creatrix is een programma speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Het vrouwenbrein werkt nu simpelweg anders dan bij mannen. Creatrix® is de enige methode die gebruik maakt van deze zes facetten. Andere methodieken maken gebruik van slechts één of enkele van deze facetten, waardoor een verandering niet structureel of blijvend is. Alleen wanneer we gebruik maken van deze zes facetten, ontstaat een langetermijneffect en een blijvende verandering in je leven. Meestal heb je tussen de vier en zes sessies nodig om je leven naar een hoger niveau te tillen. Naast dit programma werkt Veeeerkracht ook met andere methodes.

Aan de slag met je grootste issue. Wat houdt je op dit moment tegen om jezelf weer goed te voelen? Linda helpt je je grootste overtuiging te filteren waar je graag vanaf wilt. Gedachten zoals ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘Het komt nooit meer goed’ verdwijnen naar deze coaching sessies.

Het snel traject van Coaching Schijndel

Stap 1: Inzichtsessie, Wat zit er in de weg?

Stap 2: Groeisessie, jouw overtuiging voorgoed opruimen.

Stap 3: Opvolgsessie, Wat is er veranderd?

Wordt de beste versie van jezelf met Coaching Schijndel

Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag en je leven. Veeerkracht Schijndel helpt je hierbij zodat je weer kan genieten van het leven. Linda is de drijvende kracht en heeft al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Vrouwelijke hormonen hebben invloed op alles wat wij doen. Of het nu zakelijk of privé is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Veeerkracht Schijndel heeft dus meerdere methodieken om je hulpvraag aan te pakken. Wacht daarom niet langer en begin met een gerust hart aan de rest van je leven. Laten we kennismaken en neem contact met mij op via de website.