Coaching Heeswijk-Dinther

Woont u in Heeswijk-Dinther of in de omgeving hiervan en heeft u behoefte aan coaching?
Loopt u rond met twijfels of wilt u graag een beter beeld hebben van uw gedrag bij bepaalde gebeurtenissen of situaties? Last van reperterende negatieve gedachtes? Weet u geen raad met uw omgeving? Soms gaan veranderingen zo snel dat u het even niet kunt bijbenen. U wilt wel mee met de verandering maar u merkt dat u stagneert. Dan kan het gebeuren dat u niet in uw vertrouwde kring terecht kunt of wilt met u twijfels en gedachten. Of u wilt deze gevoelens niet delen met uw dierbaren. Dan is coaching wellicht iets voor u. Iemand die onafhankelijk is waardoor u vrijelijk kunt spreken over uw bedenkingen. In de buurt van Heeswijk-Dinther heeft Linda haar praktijk gevestigd in Schijndel.

Veeeerkracht noemt ze haar praktijk en zij is gespecialiseerd in vraagstukken van vrouwen met hun problematiek. Vrouwen gaan anders om met problemen en dat mag. Vandaar de naam: ‘Veeeerkracht’. Vrouwen zijn veerkrachtig. Alleen al daarom gaan vrouwen anders om met hun zorgen. Vrouwen wachten vaak (te) lang met het vragen om hulp of coaching. Meestal ‘veren’ ze weer snel op! Wacht daarom niet langer wanneer dit niet gebeurt en maak coaching een prioriteit. Met een aantal sessies krijgt ook u uw leven weer op de rails.

Wanneer is coaching iets voor mij?

Vaak zijn het de gedachten die vrouwen bezig houden zoals:

  • Niemand begrijpt me.
  • Ik ben niet goed genoeg.
  • Ik ben mezelf niet meer.
  • Ik sta in dienst van en houd altijd rekening met anderen.
  • Ik sta er meestal alleen voornamelijk.
  • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Gedachtes die je vaak hebt maar een antwoord komt er niet? Dan kan Linda van Veeeerkracht je helpen om tot inzichten te komen waar je misschien wel nooit aan hebt gedacht. Zij leert je hoe jij je zorgen en verdriet achter je mag laten en je het leven weer voluit kan leven.

Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag in je leven. Veeeerkracht in Schijndel en Sint Oedenrode helpt je hierbij zodat je weer kan gaan genieten van het leven. Linda is de drijvende kracht en heeft al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Of het nu een zakelijk of privé issue is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Voor coaching in Heeswijk-Dinther biedt Veeerkracht jou een aantal methodes die je samen met Linda gaat bepalen in een kosteloos adviesgesprek om uiteindelijk tot de beste versie van jezelf te komen. Linda staat je bij zodat jij met een gerust hart aan de rest van je leven kan beginnen. Neem via de website contact met mij op of stel je hulpvraag. Ik help je graag verder.