Coaching Berlicum

Wil jij graag de beste versie zijn van jezelf? Ben je een vrouw en woonachtig in of in de omgeving van Berlicum? Heb je behoefte om je leven in positieve zin te veranderen? Dan kan Veeeerkracht, gevestigd in Schijndel je hiermee helpen en je ondersteunen met deze hulpvraag.

Wanneer is coaching iets voor mij?

Vaak zijn het gedachten als:

  • Niemand begrijpt me.
  • Ben ik goed genoeg?
  • Ik ben mezelf niet meer.
  • Ik sta in dienst van en houd altijd rekening met anderen.
  • Ik sta er meestal alleen voornamelijk.
  • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Gedachtes die je bezighouden en die herhaaldelijk door je hoofd malen maar een oplossing komt er niet? Linda van Veeeerkracht kan je helpen zodat je tot inzichten komt waar je misschien wel nooit aan hebt gedacht. Zij leert je hoe jij je zorgen en verdriet achter je kan laten en je het leven weer voluit kan leven. Linda ziet jouw kracht en potentie wel en samen met haar haal je deze eigenschappen weer naar boven.

Haal de beste versie van uzelf naar boven dankzij coaching! Woont u in Berlicum of omgeving?

Veel vrouwen en ook mannen denken dat het de norm is om last te hebben van gevoelens van onzekerheid of falen. In deze onzekere tijden worden deze gevoelens helaas alleen maar sterker. “Hoe houd ik al die ballen in de lucht?” Uitgeput gaan slapen en met tegenzin opstaan is een gegeven als u teveel van uzelf vraagt. Vaak is dit een signaal dat veel mensen niet onderkennen. Daarom is het van belang om na te denken over het vragen om hulp. U wilt uw probleem niet graag met een dierbare bespreken of u heeft moeite met het vragen om hulp en steun. Veel mensen staan in de overlevingsmodus zonder dit te beseffen. Wanneer het lichaam aangeeft dat u een grens overgaat, is het vaak te laat en krijgt u last van symptomen zoals bijvoorbeeld hartkloppingen of slapeloosheid. U wordt somber en uw gedachten blijven maar door uw hoofd malen. Dat is echter niet de bedoeling van leven. Dat is overleven! Ieder mens heeft hier mee te maken, maar soms duurt deze fase te lang. Daarom is coaching een prettige manier om uzelf weer opnieuw te leren kennen. Gedachten geven kracht ook als ze negatief zijn. Linda van Veeeerkracht haalt u gemakkelijk uit deze vicieuze cirkel. Wellicht denkt u na een aantal sessies “had ik dit maar eerder gedaan”.

Herken je jezelf hierin en wil je graag wat coaching?

Wacht dan niet langer maar begin vandaag nog met de rest van je leven op een positieve manier.
Haal de beste versie van jezelf naar boven voor ieder moment van de dag in je leven. Veeeerkracht in Schijndel helpt je hierbij zodat je weer kan gaan genieten van het leven. Linda is de drijvende kracht en heeft al jarenlang ervaring in het coachen van vrouwen. Of het nu een zakelijk of privé issue is, coaching is erop gericht om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en/of gevoelens.

Voor coaching in Berlicum en omgeving biedt Veeeerkracht jou een aantal methodes die je samen met Linda gaat bepalen in een kosteloos adviesgesprek om uiteindelijk tot de beste versie van jezelf te komen. Linda staat je bij zodat jij met een gerust hart aan de rest van je leven kan beginnen. Neem via de website contact met mij op of stel je hulpvraag. Zij helpt je graag verder. Ons kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.