Wat houdt jou tegen in het leven?

Groei-Scan

Veel vrouwen weten niet precies waar ze in vastzitten. Of ze zijn zich er niet van bewust dat ze in hun leven ongemerkt worden tegengehouden door hun blokkades. De Groei-Scan kan dan erg waardevol zijn. De scan is het eerste deel van het Creatrix®-programma, maar is ook los van het programma te boeken. In een sessie van een uur brengen we samen in beeld hoe je belemmerende overtuigingen, angsten, negatieve emoties of ongewenste gedragspatronen eruit zien en wat de oorzaak ervan is. Maar ook wat je echt wilt bereiken in jouw bedrijf, leven en/of gezondheid de komende drie maanden. Wat zijn je doelstellingen en wat houdt je tegen om ze te realiseren?

Voor veel vrouwen is de Groei-Scan een echte eyeopener. Samen gaan we op zoek naar waar je nu staat en welke specifieke uitdagingen je tegenkomt. Behalve meer inzicht in jezelf en een uitgebreid verslag van de scan, krijg je ook een effectieve tool die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Op die manier weet je na de scan precies wat je kunt veranderen om je leven beter te maken. En je weet wat er níét verandert als jij zelf blijft doen wat je altijd al deed. Na de Groei-Scan kun je er uiteraard voor kiezen om het volledige Creatrix®-programma te gaan volgen. De kosten van de Groei-Scan worden dan in mindering gebracht op de kosten van het volledige programma.


De Groei-Scan is de eerste stap naar verandering! Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op of lees meer over Creatrix®.